El PSC demana que es retirin els llaços grocs d’Olot «pel problema ambiental que representen»

En el comunicat fet públic volen que es depositin en els contenidors adients per al seu reciclatge

Els llaços grocs són el símbol del sobiranisme i la llibertat, com aquests penjats al passeig de Barcelona a Olot.
Els llaços grocs són el símbol del sobiranisme i la llibertat, com aquests penjats al passeig de Barcelona a Olot. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
23 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:54h
El PSC d’Olot creu que el que anomenen "plàstics", és a dir els llaços grocs que van ser penjats per entitats independentistes, com l'ANC i Òmnium, el passat Onze de Setembre, en arbres i fanals de diverses avingudes i carrers de la capital de la Garrotxa, "representen un important problema ambiental" i demana que es retirin de la via pública i es depositin en els contenidors adients per al seu reciclatge.

"Possiblement si aquests plàstics no son retirats, aniran a parar al riu o en d’altres espais verds amb el perill ambiental que això representa", afegeixen els socialistes olotins en un comunicat.

En aquest comunicat també diuen que creuen "profundament en la diversitat d’idees i opinions", però demanen que per a expressar una protesta cal seguir les pautes de convivència més elementals, "que tan bon resultat han tingut a la ciutat d’Olot al llarg dels anys, per això soms una ciutat educadora i soms també l’epicentre d’un Parc Natural d’un alt valor ambiental".

En l'escrit no fan referència en cap moment al significat dels llaços grocs ni al fet que per a exercir la llibertat d'expressió en què afirmen creure el president de la Generalitat, Quim Torra, s'exposa a ser inhabilitat pel Tribunal suprem espanyol.

 
Arxivat a