21
de setembre
del
2020
Actualitzat
a les
12:05h
El Mercat d’Olot celebra fins el 27 de setembre la Setmana Internacional dels Mercats impulsada per la Xarxa de mercats Sedentaris de Girona (XMSG), amb el suport i la participació de la Diputació de Girona i els mercats de les comarques gironines.
Dins la campanya "Estimo el meu mercat", enguany dedicada al consum i compra responsable i sostenible dels aliments, s’ha organitzat a la capital de la Garrotxa un taller de cuina de reaprofitament i un concurs de receptes de reaprofitament a través del perfil d’Instagram del Mercat d’Olot.
El taller, organitzat seguint totes les mesures de seguretat davant la Covid-19, tindrà lloc el dissabte 26 de setembre a les 10:30 h a l’aula-tast del Mercat d’Olot, i l’impartirà la dietista nutricionista Carla Omedes, especialitzada en nutrició clínica, esportiva i hormonal en la dona així com també en educació nutricional. Durant la sessió l’especialista facilitarà consells i receptes per a una cuina saludable i d’aprofitament, tot aprenent a treure el màxim rendiment dels aliments i així evitar-ne el malbaratament. Per a poder participar al taller, limitat a 9 persones, és imprescindible inscriure’s a través del formulari que es pot trobar a la web del Mercat d’Olot.
També s’ha organitzat un concurs a través de les xarxes socials, on els participants hauran de compartir una recepta d’aprofitament amb productes que es puguin trobar al mercat a través d’un vídeo de menys d’un minut. Entre tots els participants es sortejaran tres vals regal per valor de 100€. Les condicions del sorteig i participació es poden consultar al perfil d’Instagram del mercat (@mercatolot).
Amb la campanya Estimo el meu mercat es vol reivindicar el lloc històric del mercat com a àgora dels pobles i ciutats. Un espai de trobada i relació per a la ciutadania, i d’aprenentatge en matèria de compra de productes frescos, de proximitat i de temporada.
Dins la campanya "Estimo el meu mercat", enguany dedicada al consum i compra responsable i sostenible dels aliments, s’ha organitzat a la capital de la Garrotxa un taller de cuina de reaprofitament i un concurs de receptes de reaprofitament a través del perfil d’Instagram del Mercat d’Olot.
El taller, organitzat seguint totes les mesures de seguretat davant la Covid-19, tindrà lloc el dissabte 26 de setembre a les 10:30 h a l’aula-tast del Mercat d’Olot, i l’impartirà la dietista nutricionista Carla Omedes, especialitzada en nutrició clínica, esportiva i hormonal en la dona així com també en educació nutricional. Durant la sessió l’especialista facilitarà consells i receptes per a una cuina saludable i d’aprofitament, tot aprenent a treure el màxim rendiment dels aliments i així evitar-ne el malbaratament. Per a poder participar al taller, limitat a 9 persones, és imprescindible inscriure’s a través del formulari que es pot trobar a la web del Mercat d’Olot.
La Setmana Internacional dels Mercats se celebra a les comarques gironines. Foto: @diputaciogirona.
També s’ha organitzat un concurs a través de les xarxes socials, on els participants hauran de compartir una recepta d’aprofitament amb productes que es puguin trobar al mercat a través d’un vídeo de menys d’un minut. Entre tots els participants es sortejaran tres vals regal per valor de 100€. Les condicions del sorteig i participació es poden consultar al perfil d’Instagram del mercat (@mercatolot).
Amb la campanya Estimo el meu mercat es vol reivindicar el lloc històric del mercat com a àgora dels pobles i ciutats. Un espai de trobada i relació per a la ciutadania, i d’aprenentatge en matèria de compra de productes frescos, de proximitat i de temporada.