La Covid-19 obliga a confinar un grup de l'Escola d'Art d'Olot

L'afectació del coronavirus al sistema educatiu català continua sent lleu, amb el 99,1% de llars d'infants, escoles i instituts amb la totalitat de les aules en funcionament

per Redacció , 17 de setembre de 2020 a les 14:18 |
L'Escola d'Art d'Olot, en una foto d'arxiu | Martí Albesa
L'afectació de la Covid-19 al sistema educatiu continua sent molt baixa quan tot just han passat tres dies des que va començar el curs. El 99,1% de centres de Catalunya tenen la totalitat dels seus grups en funcionament. A data d’avui, hi ha 68 grups confinats en 52 centres educatius dels diferents territoris a causa del coronavirus.

Hi ha dues escoles que no havien començat el curs per casos de Covid-19 entre el professorat i que avui han iniciat la seva activitat lectiva: l’Escola Juncadella de Sant Vicenç dels Horts, i l’Escola Ridolaina de Montellà i Martinet (Cerdanya).

D’altra banda, es manté confinada la llar d’infants Petit Montessori (antiga llar d’infants Tintín) i s’afegeix l’Escola bressol municipal de Gràcia, totes dues de Barcelona.

Pel que fa a la Garrotxa, hi ha un grup de l'Escola d'Art d'Olot confinat, amb 12 alumnes i una professora. A excepció del primer alumne que va donar positiu a les proves PCR, la resta han donat negatiu, però han de continuar dues setmanes aïllats al domicili com marquen els protocols.

Els 52 centres catalans amb grups confinats es diferencien per aquesta tipologia:

 Llar d’infants privades: 4
 Llar d’infants municipals: 12
 Escoles de 2n cicle d’infantil i primària: 16
 Instituts d’ESO, Batxillerat i FP: 11
 Instituts Escola: 3
 Centres privats concertats: 14
 Centres privats: 8


El detall dels centres amb grups confinats es pot consultar en el document adjunt a sota:
 

Centres educatius de Catalunya amb algun grup confinat degut a la Covid-19 by naciodigital on Scribd


 

 

Participació