Mar Gómez estrena el seu espectacle al Sismògraf d'Olot

Propostes diverses, aquest cap de setmana

L'espectacle de Mar Gómez
L'espectacle de Mar Gómez | Sismògraf
NacióGarrotxa
17 de setembre del 2020
Actualitzat el 21 de setembre a les 9:01h

La dansa pren Olot aquest cap de setmana! El Sismògraf, festival estratègic de la dansa a Catalunya amb diverses propostes interessants.

Dissabte a les 18.30h al Teatre Principal s'estrenarà Sempreviva de la Cia. Mar Gómez, que havia d'inaugurar el festival el passat abril. Abans, a les 17.30h, Maria de Marias i Andrew Colquhou (Livemedia) faran una acció performàtica a Sant Miquel del Mont que porta per nom Un entorn, un mitjà, un món, una certa contemporaneïtat i que es podrà seguir in situ, a través de Twitter i a la sala d'actes del Museu de la Garrotxa.

I el diumenge es farà el Sismoday al Parc Nou. Aquesta jornada es presenta com una redefinició de l'Itinerari de dansa al Parc Nou amb una sessió al matí i una a la tarda. Al matí (12 h), es podrà veure Expectations will not kill you d'Osa + Mujika, Campo Cerrado de Daniel Doña Compañía de danza, Parrà de Miquel Barcelona, Underneath de Lali Ayguadé i Echoes de Moveo. A la tarda (16.30 h) hi haurà ¿A quién le importan las heridas cuando se está bailando? d'Antes Collado, Rise de Wonderground, i Young blood d'Arnau Pérez.

 

Arxivat a