Una exposició de «tebeos» obre la Festa Major de Riudaura

La celebració es farà aquest cap de setmana, amb fortes mesures de seguretat

Riudaura
Riudaura | Wikipèdia.
NacióDigital
17 de setembre del 2020
Actualitzat el 21 de setembre a les 9:50h
Riudaura celebrarà aquest cap de setmana, del 18 al 20 de setembre, la Festa Major. Ho farà amb mesures de seguretat contra la Covid-19, un munt d’espectacles i una exposició molt especial.

La festa arrencarà el divendres, a les 19 hores, amb l’obertura de l’exposició “De quan els còmics es deien tebeos – Pulgarcito 1921 – 1986”. La mostra es podrà veure al Local Social de Riudaura.

El dissabte hi haurà tres espectacles distribuïts al llarg del dia, repetint-se en diferents espais per evitar aglomeracions. El diumenge 20 es farà la tradicional missa a les 9:30 hores a l’Església de Santa Maria, seguida de diferents espectacles familiars a la pista del Centre Cívic. Finalment, la festa acabarà amb un espectacle pirotècnic des de la plaça Puig Estela a les 21:00 h.

Per anar a qualsevol espectacle (excepte la missa i la pirotècnia), prèviament cal apuntar-se a l’Ajuntament (telèfon 97 226 44 22) i recollir el tiquet que permetrà l’accés. Caldrà apuntar-se per grup familiar indicant el nombre de persones que assistiran i un telèfon de contacte. Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

- Més informació i programa d’actes