Les activitats extraescolars d'Olot, en format digital

Una seixantena d’empreses i entitats ofereixen més d’una seixantena de propostes

Redacció
15 de setembre del 2020
Actualitzat a les 12:23h
Ja podeu consultar la vuitena edició de la Guia d’Activitats Extraescolars d'Olot, que passa del paper al format en línia, a través de la pàgina web 5PM, on s’ofereix bona part de l’oferta extraescolar pública i privada de la ciutat. La nova plataforma disposa d’un cercador organitzat per edats, tipologia d’activitat i horari facilitant així la cerca d’activitats i permetent visualitzar-ne imatges i vídeos.

“El nou format de la Guia 5PM pretén ser molt més útil que mai per a totes les famílies de la ciutat i la comarca, així com per a aquelles iniciatives que ofereixen activitats per infants i joves”, assegura la regidora de Comerç i Empresa de l’Ajuntament d’Olot, Gemma Canalias.

La guia compta amb la participació d’una seixantena d’empreses i entitats que ofereixen més d’una seixantena de propostes. Engloba una gran varietat de temàtiques: arts escèniques i dansa, arts plàstiques i creatives, robòtica, esports, idiomes, informàtica, mecanografia, música o suport a l’estudi, entre moltes altres.

La guia continua oberta a tothom que ofereixi activitats extraescolars i vulgui participar-hi. Aparèixer-hi és totalment gratuït i aquest any, de forma paral·lela, s’engega un nou pla de dinamització i comunicació per totes les empreses i entitats que s’anuncien en aquesta plataforma.
Arxivat a