La Policia Municipal d'Olot impedeix el robatori en una escola

Els agents detenen una persona quan s’estava emportant ordinadors i material d’un centre educatiu de la ciutat

Fotografia del material que els lladres havien sostret del centre.
Fotografia del material que els lladres havien sostret del centre. | Policia Municipal d'Olot
Redacció
10 de setembre del 2020
Actualitzat a les 11:41h
La Policia Municipal d’Olot va localitzar diumenge dos individus a l'interior del pati de l'escola Petit Plançó. En ser descoberts pels agents, els homes van fugir sense poder-se emportar el material que havien sostret del centre.  En concret, els lladres havien preparat i tenien previst emportar-se 9 ordinadors portàtils, un projector i altres materials informàtics del centre educatiu, han informat fonts municipals. Segons les indagacions realitzades, els individus van poder accedir a l’escola forçant una de les portes.
 
El mateix diumenge, la Policia Municipal va poder localitzar i detenir un dels sospitosos d’aquest robatori. Es tractava d’un home de 44 anys que va ser posat a disposició judicial.

Continua la recerca de la segona persona implicada en aquests fets. El cas continua obert i els agents continuen investigant-ho. Paral·lelament, la Policia Municipal d’Olot té oberta una altra investigació per un incident que va tenir lloc el mateix diumenge al matí, prop del centre escolar, i que podria estar relacionat amb aquest cas. No es descarten noves detencions. 
Arxivat a