Educació

L'Ajuntament d’Olot reconeix els alumnes amb les millors notes de les PAU 2020

L'alcalde Pep Berga i la regidora d'Educació, Mariona Camps, els han fet entrega de la insígnia de la ciutat en reconeixement al seu esforç i mèrits

per NacióGarrotxa , 7 de setembre de 2020 a les 11:36 |
Fotografies dels alumnes amb millor nota a les PAU que recentment han rebut el reconeixement institucional. | Aj. Olot
El passat divendres 28 d'agost havia de tenir lloc l'acte de reconeixement als alumnes amb les dues millors notes d'accés a la universitat de cadascun dels quatre centres que imparteixen estudis de batxillerat a Olot. Però es va anul·lar a causa de les últimes recomanacions i mesures per evitar contagis de la Covid-19, decretades pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Malgrat tot, des de l’Ajuntament d’Olot s'ha volgut mantenir aquest reconeixement i, per aquest motiu, la distinció s'ha reconvertit en una recepció individualitzada per a cada alumne. L'alcalde Pep Berga i la regidora d'Educació, Mariona Camps, han rebut un per un els vuit estudiants.

Els han fet entrega de la insígnia d’Olot (l'ala de la ciutat) en reconeixement al seu esforç i mèrits. Al mateix temps, els alumnes han pogut signar el Llibre Jove d'Honor de la Ciutat.


L'alcalde d'Olot, Pep Berga, ha felicitat cadascun dels guardonats fent èmfasis en l'esforç dedicat per part dels joves en un any i en unes proves marcades per l'impacte de la pandèmia i el confinament. "És un gran mèrit del qual, com a ciutat, ens sentim orgullosos i ens encoratgem plegats a continuar en aquest camí", ha assegurat el batlle que ha felicitat els i les joves, així com les seves famílies, els responsables dels centres i tota la comunitat educativa per la seva implicació.

Berga també ha destacat que aquests joves representen a totes i tots els joves de la ciutat i de la comarca que han tret, en general, uns resultats excel·lents a les proves.


Els joves amb millors notes a les PAU 2020 han estat Sergi Bahí Ramisa, que a partir d'ara realitzarà el grau en Tecnologies de Camins, Canals i Ports; Isaac Blàzquez Ruíz, que iniciarà els estudis de Magisteri; Adrià Calm Padrosa, que cursarà el grau de Física; Òscar Grabalosa Muñoz, que estudiarà un grau de Comunicació Audiovisual; Coral Moli i Plana, que cursarà el grau d'Història; Cinta Pellicer Tombas, que iniciarà un grau de Belles Arts; Miquel Pradas Masó, que començarà els estudis de Medicina; i Berta Regueiro Flores, que realitzarà el grau de Ciències Polítiques i de l'Administració i Dret. 

Tres dels alumnes amb millors notes de selectivitat – en Sergi Bahí, en Miquel Pradas i la Cinta Pellicer - ja van rebre fa temps el Premi Joves i més 2018, un guardó que s'entrega cada any a un màxim de 10 estudiants dels instituts d'Olot de 4t d’ESO, i que té per objectiu potenciar i reconèixer l’esforç personal dels alumnes en l’àmbit escolar, però també, i sobretot, valorar "el seu esperit emprenedor, la coherència i el compromís social amb la ciutat".

 

Participació