Els cursos de català d'Olot s'adapten a la Covid-19 reduint la ràtio d'alumnes

El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa obre aquest dimarts les inscripcions per a la tardor

Redacció
31 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:13h
El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa obre aquest dimarts les inscripcions per als cursos de català de la tardor.
El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa obre aquest dimarts les inscripcions per als cursos de català de la tardor. | Aj.Calafell
El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa obre aquest dimarts les inscripcions per als cursos de català de la tardor que es porten a terme d'octubre a desembre.

Els cursos del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) d'Olot compliran totes les mesures sanitàries establertes i, és per això que les ràtios de cada curs s’han disminuït per evitar aglomeracions als edificis i a les aules. Per aquest motiu, aquests cursos disposaran d’un nombre inferior de places.

Per compensar-ho, des del CPNL han diversificat l'oferta amb cursos semi presencials, que combinen classes a l'aula amb classes virtuals i s'ha ampliat el nombre de places de les formacions a distància dels nivells Elemental (B1 europeu), Intermedi (B2 europeu) i de Suficiència (C1 europeu). Aquests dos nivells (Intermedi i de Suficiència) i també el Superior (C2) seran exclusivament a distància, gestionat amb tutors.

De l'1 al 4 de setembre, es permetran les inscripcions dels antics alumnes, que continuen del curs passat i tenen matrícula preferent. De dimarts 1 a divendres 4 de setembre i dimecres 9 de setembre també es faran les proves de nivell als alumnes nous i, si queden places lliures, es faran més proves els dies 14, 15 i 16 de setembre. Del 14 al 24 de setembre, s'obriran les inscripcions als alumnes nous. a

Seguint les normatives en matèria de seguretat per evitar contagis per la Covid-19, l'atenció al públic per part del Servei de Català d’Olot-la Garrotxa es farà sempre amb cita prèvia. Per tant, tant si es vol fer una inscripció, com una prova de nivell com qualsevol altre tràmit, cal trucar abans per telèfon al 972 27 09 02 i demanar hora.

A partir del 7 de setembre també es podran fer les inscripcions i les proves de nivell des de la pàgina web (www.cpnl.cat/olot-garrotxa). No obstant això, tenint en compte els festius locals d’Olot (7 i 8 de setembre) s’avancen els terminis i es recomana fer la inscripció de l'1 al 4 de setembre trucant directament al Servei. El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa està ubicat a l'edifici de Can Monsà, al carrer de Joan Pere Fontanella, 3 d’Olot.