literatura

L’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts convoca el IV Premi Contes Fantàstics

El guardó es concedirà al millor conte de temàtica relacionada amb les bruixes i/o la bruixeria, les dones d’aigua o altres éssers mitològics

per NacióGarrotxa, Sant Joan les Fonts | 27 d'agost de 2020 a les 11:01 |
Les bruixes, com aquesta de Fira de la Bruixeria, són la temàtica del premi. | Martí Albesa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Si us agrada escriure i us apassiona fer-ho sobre temàtica fantàstica, l’Escola Municipal de Belles Arts i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts us ofereixen la oportunitat de participar en els IV Premis Contes Fantàstics.

Cal que llegiu atentament les bases del concurs i recordeu que el termini acaba el 4 de setembre.


Bases del IV Premi Contes Fantàstics 2020

1. El Premi Contes Fantàstics es concedirà al millor conte de temàtica relacionada amb les bruixes i/o la bruixeria, les dones d’aigua o altres éssers mitològics.

2. Podran optar al Premi totes les persones majors de 18 anys.
3. Cada autor podrà entrar a concurs amb una sola obra.

4. Els treballs hauran de ser inèdits i escrits en llengua catalana. Les obres no podran haver estat premiades anteriorment, ni trobar-se pendents de la resolució d’altres certàmens.
5. L’extensió no excedirà les tres pàgines a doble espai, escrites amb tipografia ‘Times New Roman’ i amb un cos de 12 punts.
6. S’hauran d’enviar cinc exemplars dels treballs a: Ajuntament de Sant Joan les Fonts (IV Premis Contes Fantàstics) Carretera d’Olot, 32 17857 Sant Joan les Fonts (Girona)
7. En un sobre tancat s’hi adjuntaran les dades següents: Títol, nom i cognoms, adreça, CP i població, telèfon de contacte i correu electrònic. A l’exterior del sobre, només hi figurarà el títol del conte
8. Optativament els treballs podran enviar-se per correu electrònic info@escolabellesarts.cat adjuntant dos arxius, un amb el relat i l’altre amb les dades personals.
9. El termini d’admissió d’originals s’acaba el dia 4 de setembre del 2020.
10. El jurat del premi estarà format per persones vinculades al món de les lletres i la cultura.
11. El veredicte es farà públic en un acte que se celebrarà el diumenge 4 d’octubre de 2020 a les 11h. Els autors o autores dels textos premiats hauran d’assistir a l’acte d’entrega dels premis o fer venir a una persona delegada.
12. Els originals no seran retornats. En cap cas se’n farà un ús a part del relacionat amb el premi.
13. S’atorgaran tres guardons: 1r premi de 250€ per al millor dels treballs 2n premi de 100€ 3r Premi de 50€ 2 Seleccionats de 30€ cadascun per a gastar en establiments del poble
14. Tant l’organització com el jurat del premi es reserven el dret de resoldre qualsevol cas no previst en aquestes bases.
15. La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.
16. Si les obres presentades a concurs no reuneixen mèrits suficients el Jurat podrà declarar desert qualsevol dels premis.
 

Cartell de convocatòria dels IV Premi Contes Fantàstics. Foto: @santjoanfontsaj.


Per a qualsevol dubte i/o aclariment podeu contactar amb l’Escola Municipal de Belles Arts de Sant Joan les Fonts enviant un correu electrònic a l’adreça info@escolabellesarts.cat.
Trobareu tota la informació a https://escolabellesarts.cat.
 

 

Participació