Educació

L'Escola Municipal de Música d'Olot obre el període de matriculacions

A més de la música en grup, gràcies als 18 professors del centre, s'hi ofereixen classes individuals de 20 instruments diferents

per NacióGarrotxa, Olot | 26 d'agost de 2020 a les 10:05 |
L'Escola Municipal de Música Xavier Montsalvatge. | Arxiu NG.
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge, situada al número 7 de l'avinguda Anselm Clavé, es prepara per a iniciar un nou curs. És per això que, durant la primera setmana de setembre, s’obre el segon període de matrícules per al curs 2020-2021 per a tothom qui vulgui començar o continuar estudis musicals a l’escola ja centenària.  
 

Un dels objectius del centre és fer arribar l'educació musical a tots els ciutadans d'Olot i de la comarca. A través dels nombrosos plans formatius que ofereix el centre, els alumnes poden seguir un itinerari personalitzat sigui quina sigui la seva edat, nivell o estil musical, que els permetrà adquirir una cultura i unes competències per a gaudir de la música i assentar les bases per a una possible professionalització.  
 

Una de les prioritats de l’escola és que tots els alumnes puguin fer música en grup. És per això que hi ha diversos conjunts instrumentals i corals que tenen una gran capacitat motivadora i permeten participar activament de la vida cultural de la ciutat. Alhora, gràcies als 18 professors del centre, s'ofereixen classes individuals de 20 instruments diferents.  
 

Tothom qui desitgi fer matrícula per al curs 2020-2021 cal que truqui a la secretaria de l'Escola Municipal de Música d'Olot a partir del dia 1r de setembre (15 h a 21 h) al telèfon 972  270 044.
 

Cartell amb els dies de matriculació per al curs 2021-2022.º Foto: @emmoxm.

 

Participació