L'Ajuntament d'Olot anul·la l'acte d'homenatge a les víctimes amb Covid-19

Les noves mesures anunciades per la Generalitat per a fer front a possibles noves infeccions del coronavirus en són la causa

La Sala El Torín d'Olot havia d'acollir l'acte d'homenatge.
La Sala El Torín d'Olot havia d'acollir l'acte d'homenatge. | Foto: Martí Albesa.
NacióGarrotxa
25 d'agost del 2020
Actualitzat a les 12:15h

Aquest diumenge 30 d’agost la capital de la Garrotxa havia programat un acte de record de les víctimes traspassades amb la Covid-19. Organitzat per l’Ajuntament d’Olot, volia ser un agraïment a les persones, professionals i col·lectius que, des de diferents àmbits i sectors, han  treballat i fet front a les conseqüències de la pandèmia a la ciutat i a la comarca.  
 
L’acte s’havia previst aquest diumenge a la tarda a la Sala El Torín. Tanmateix, d’acord amb les darreres mesures anunciades per la Generalitat per a la contenció del coronavirus, l’Ajuntament ha acordat anul·lar-lo.

El Govern, tal com anunciava ahir NacióGarrotxa, ha fet conèixer la prohibició de reunions de més deu persones, tant en l’àmbit públic com en el privat, entre altres mesures per a fer front a possibles noves infeccions de coronavirus, segons les proves PCR que es van fent, motiu pel qual l’Ajuntament ha optat per anul·lar l’acte d’aquest cap de setmana.

La Generalitat també va matisar ahir mateix, que es podran celebrar manifestacions i concentracions sempre que es compleixin les normes de distància social, ús de màscares i higiene de mans.

 

Arxivat a