«El viatge de Pirene» reconeixerà la vall del Llierca aquest divendres

Els detectius de la natura i la cultura en recorreran de les nou del matí a la una del migdia els vestigis amagats

Els gorgs del riu Llierca a Sadernes.
Els gorgs del riu Llierca a Sadernes. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
25 d'agost del 2020
Actualitzat a les 9:52h
L'Associació de Naturalistes i Ecologistes de la Garrotxa (Anegx) ha preparat, dins el cicle "El viatge de Pirene" –que es va iniciar el juliol passat– una sortida reconeixement de la vall del Llierca amb sortida des de Tortellà aquest divendres, 29 d'agost.

Des de les nou del matí i fins a la una del migdia es tractarà que els "detectius de la natura i de la cultura" en descobreixin els vestigis amagats i poc coneguts. La distància recorreguda podrà arribar als quatre o vuit quilòmetres, amb un desnivell de 100 o 170 m, en funció de la disponibilitat de transport i les preferències, en un recorregut apte a partir de 5 anys.

Preus: infants de 5 a 12 anys, 5 euros; adults, 10 euros (s'accepta moneda social).

Reserveu plaça al més aviat possible, ja que per causa de la imposició governamental de la limitació a 10 participants en activitats socials, resten poques places. Per a fer-ho, o be truqueu al 650 748 234 o bé envieu un missatge de correu-e a [email protected].

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i Escaladuix Guiatges a la Natura han organitzat aquest juliol i agost diverses activitats per a gaudir en família de la natura a través de la proposta "El viatge de Pirene", una proposta estival de descoberta de la natura del Pirineu dinamitzada per 12 entitats catalanes d’educació ambiental situades a les comarques pirinenques, des del Cap de Creus fins a l’Aran.
 

Cartell de la sortida a la vall del Llierca aquest divendres 29 d'agost. Foto: @Anegarrotxa.

Arxivat a