Reobre el rocòdrom del Pavelló d'Esports d'Olot

Caldrà disposar d'una declaració responsable signada per a poder accedir-hi

Redacció
24 d'agost del 2020
Actualitzat a les 8:39h
El Pavelló d'Esports d'Olot.
El Pavelló d'Esports d'Olot. | IMELO.
Aquest dissabte 22 d’agost reobre el rocòdrom del Pavelló d’Esports d’Olot. L’espai, gestionat per l’Institut Municipal d’Esports i Lleure d’Olot (IMELO), compta amb una zona interior i exterior. Pel que fa a l’exterior disposa de diverses vies i la sala interior compta amb una paret de 9 metres d’alçada per 7 d’amplada. En aquest cas, la part central també ofereix una zona extradesplomada i, paral·lelament, disposa d’un espai amb diferents formes i desploms per poder practicar l’escalada.  

Per a poder accedir-hi caldrà omplir i signar la declaració responsable que podeu trobar en aquest enllaç. Al mateix temps, per fer ús de les instal·lacions de forma segura s’ha establert un protocol amb un seguit de normatives per evitar possibles contagis de la COVID-19. D’aquesta manera, el nombre màxim de persones que podran utilitzar simultàniament el rocòdrom són 3 en el cas de la zona interior i 5 a l’exterior. Tots ells caldrà que portin màscara per a moure’s per dins les instal·lacions, es canviïn de calçat abans d’utilitzar les instal·lacions i respectin la distància de seguretat d’1,5 metres. Un cop situats a la paret, al moment d’utilitzar la instal·lació, podran treure’s la màscara. 
 
Per a fer possible que el màxim nombre de veïns i veïnes tinguin accés a aquests espais, s’ha limitat el temps màxim d’ús del rocòdrom a una hora i mitja. Aquest temps màxim es podrà limitar en cas que no hi hagi usuaris esperant i fent cua per practicar l’escalada. D’altra banda, els esportistes també podran utilitzar els vestidors per dutxar-se un cop acabada la sessió i, en cas de coincidir més d’una persona, caldrà respectar els aforaments i les distàncies de seguretat.
 
Els horaris de les oficines del pavelló d’esports per realitzar la declaració responsable són de dilluns a divendres de 10 a 14 h. Pel que fa als horaris del rocòdrom són de dilluns a divendres de 9 a 21 h a l’espai interior i accés lliure amb clau tots els dies de la setmana a l’exterior.
 
Arxivat a