Educació

L'Escola Municipal d'Expressió d'Olot obrirà la matrícula el 14 de setembre

Com a novetat enguany ofereix tallers per a provar de forma gratuïta les diferents especialitats

per NacióGarrotxa , Olot, 21 d'agost de 2020 a les 09:05 |
L’objectiu de l’EME és que el centre sigui molt divers quant a horaris i especialitats. | @emeolot.
L’Escola Municipal d’Expressió d'Olot (EME) presenta per al curs vinent una àmplia programació amb moltes especialitats, algunes ja consolidades, però també amb novetats com un taller de creacions tèxtils, sessions sobre l’art de parlar bé en públic, el taller FamiliArt, expressió corporal i plàstica i els monogràfics de cuina creativa.  
 

De cara al pròxim curs, que s’iniciarà el mes d’octubre, l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot proposa un ventall ampli d’activitats amb 23 propostes que aniran a càrrec d’un equip format per 15 docents. L’objectiu de l’EME és que el centre sigui molt divers quant a horaris i especialitats per manera que el públic de qualsevol edat hi pugui trobar alguna activitat formativa del seu interès.
 

Totes aquestes activitats es poden consultar a la pàgina web que l’EME acaba d’estrenar, on es pot trobar informació de la programació del curs vinent, a més de com fer la inscripció i la trajectòria de l’escola, entre altres.  Com a novetat, enguany l'Escola Municipal d'Expressió d'Olot ofereix la possibilitat de participar d’un seguit de tallers promocionals per a poder conèixer de primera mà algunes de les especialitats proposades en la programació del curs 20/21. Tindran lloc els dies 2 i 3 de setembre a la tarda, seran gratuïts, i es proposen com a tast del que s'oferirà durant el període escolar. Cal inscripció prèvia amb un missatge de correu-e a escolaexpressio@olot.cat.

Algunes de les activitats són: explorart, interpretació i màgia, il·lustració i còmic, l'art del teatre, scrapbooking, l'art de parlar bé en públic o expressió corporal i plàstica. Per a consultar els horaris ho podeu fer al web esmentat.  

Per a formalitzar la matrícula per a qualsevol de les especialitats de l’Escola Municipal d’Expressió per al proper curs es pot fer mitjançant la pàgina web o bé trucant al 972 266 847 o de manera presencial demanant cita prèvia. L’escola està ubicada a l'avnguda Sant Joan de les Abadesses, 20-22, i la trobareu oberta de dilluns a divendres en horari de 4 de la tarda a 2/4 de 8h del vespre.

 

 

Participació