Estiu 2020

Bona recepeció de les visites guiades a Sant Joan les Fonts per a conèixer el municipi

Aquest cap de setmana vint-i-quatre persones han pogut gaudir de les Colades i conèixer com eren els comerços dels anys cinquanta i seixanta del segle passat

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 18 d'agost de 2020 a les 10:46 |
Instantànica de les visites guiades a Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
Continuant amb el cicle de visites guiades d’aquest estiu impulsat des de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, aquest cap de setmana han tingut lloc les visites a les Colades de lava, dissabte, i als comerços dels anys cinquanta i siexanta, diumenge.


Pel que fa al dissabte, els tretze ciutadans que van gaudir de la visita a les Colades de lava eren de Sant Joan les Fonts, Beuda i Barcelona i la valoració que en van fer va ser molt positiva. A l’entorn d’una hora, el grup va poder gaudir de la zona del Molí Fondo i la zona el Boscarró.

La sortida de diumenge va tenir com a protagonistes els comerços de Sant Joan dels anys cinquanta i seixanta del segle passat. En aquesta visita onze persones totes elles de Sant Joan van gaudir de la visita i van aportar interessants anècdotes. Va ser una visita instructiva i nostàlgica que va comptar amb la presència de la Fina, de Ca la Quima, que va explicar com estava distribuïda la botiga, què s'hi venia, etc.


Aquestes visites han anat a càrrec de l’empresa local Fentours, amb la Lídia Bartolí al capdavant, que ha estat l’encarregada de descobrir als grups el patrimoni de Sant Joan les Fonts. 


En el marc d’un estiu on els atractius de proximitat i d’interior són un dels principals reclams, l’Ajuntament ha apostat per impulsar aquestes visites que, a més de donar a conèixer el patrimoni de Sant Joan les Fonts, també han servit per a generar activitat al municipi i activar l’economia local.
 

 

Participació