VÍDEOS El Petit Ésdansa't comença a emetre les càpsules virtuals per als més menuts

El Duet Daura fa un recorregut per les músiques i les danses del Pirineu fins aquest dissabte

El Duet Daura és el fil conductor dels tallers en forma de càpsules virtuals.
El Duet Daura és el fil conductor dels tallers en forma de càpsules virtuals. | DD.
NacióGarrotxa
18 d'agost del 2020
Actualitzat a les 10:33h

Aquest 2020 el Petit Ésdansa’T del Festival Ésdansa 2020 de les Preses acompanyarà els infants a descobrir la cultura popular del Pirineu a través de la dansa i la música tradicional. El Duet Daura és el fil conductor d’aquesta proposta de tallers en forma de càpsules virtuals que culminarà el dissabte 22 i el diumenge 23 a les 12 del migdia, on els infants podran gaudir de l’espectacle El bagul de la música tradicional.

El Duet Daura –Ivan Caro (gralla i vents) i Pilar Planavila (acordió)– neix l’any 2012 amb el propòsit de cercar noves sonoritats amb instruments de mons diferents, com és l’acordió i la gralla. Inicien la seva trajectòria donant a conèixer la música tradicional del Pirineu amb arranjaments propis i amb propostes de fusió d’altres indrets. L’espectacle i els tallers de la companyia conformen una proposta càlida i de molta proximitat que manté en tot moment l’atenció dels infants tot descobrint de manera compartida el coneixement de la cultura popular de la seva terra.

Funcionament

De dilluns 17 a divendres 21 d’agost l’infant rebrà cada dia al matí, via correu electrònic, un enllaç on podrà veure la càpsula virtual que se li proposa. La càpsula podrà ser consultada a qualsevol moment del dia.

Podreu seguir tota l’activitat del Petit Ésdansa’T al YouTube de Marboleny i a InstagramTV de @esdansa.

Informaciones practiques

Calendari:
Tallers del dilluns 17 al divendres 21 d’agost. Espectacle dissabte 22 i diumenge 23 a les 12h El bagul de la música tradicional, del Duet Daura. (espectacle gratuït però cal fer reserva prèvia a partir del 27 de juliol).
Edats:
Infants nascuts del 2008 al 2016.

[L’organització es reserva el dret de modificar el programa per causes que així ho requereixin.]

Arxivat a