1 de 10
Festival Ésdansa 2020

VÍDEOS El Petit Ésdansa't comença a emetre les càpsules virtuals per als més menuts

El Duet Daura fa un recorregut per les músiques i les danses del Pirineu fins aquest dissabte

per NacióGarrotxa, Les Preses | 18 d'agost de 2020 a les 09:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'agost de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest 2020 el Petit Ésdansa’T del Festival Ésdansa 2020 de les Preses acompanyarà els infants a descobrir la cultura popular del Pirineu a través de la dansa i la música tradicional. El Duet Daura és el fil conductor d’aquesta proposta de tallers en forma de càpsules virtuals que culminarà el dissabte 22 i el diumenge 23 a les 12 del migdia, on els infants podran gaudir de l’espectacle El bagul de la música tradicional.


El Duet Daura –Ivan Caro (gralla i vents) i Pilar Planavila (acordió)– neix l’any 2012 amb el propòsit de cercar noves sonoritats amb instruments de mons diferents, com és l’acordió i la gralla. Inicien la seva trajectòria donant a conèixer la música tradicional del Pirineu amb arranjaments propis i amb propostes de fusió d’altres indrets. L’espectacle i els tallers de la companyia conformen una proposta càlida i de molta proximitat que manté en tot moment l’atenció dels infants tot descobrint de manera compartida el coneixement de la cultura popular de la seva terra.

Funcionament


De dilluns 17 a divendres 21 d’agost l’infant rebrà cada dia al matí, via correu electrònic, un enllaç on podrà veure la càpsula virtual que se li proposa. La càpsula podrà ser consultada a qualsevol moment del dia.

Podreu seguir tota l’activitat del Petit Ésdansa’T al YouTube de Marboleny i a InstagramTV de @esdansa.


Informaciones practiques

Calendari:
Tallers del dilluns 17 al divendres 21 d’agost. Espectacle dissabte 22 i diumenge 23 a les 12h El bagul de la música tradicional, del Duet Daura. (espectacle gratuït però cal fer reserva prèvia a partir del 27 de juliol).
Edats:
Infants nascuts del 2008 al 2016.

[L’organització es reserva el dret de modificar el programa per causes que així ho requereixin.]

Participació