Dos detinguts en menys de 24 hores per robatoris amb força a Olot

Tots dos, un d'ells menors, tenien antecedents per delictes similars

Redacció
10 d'agost del 2020
Actualitzat a les 15:53h
Un jove de 23 anys i veí d'Olot ha ingressat a presó per un robatori amb força en grau de temptativa en un comerç de la capital garrotxina. La Policia Municipal el va detenir la matinada del 4 d'agost, després que una veïna els alertés que el jove estava intentant forçar la reixa d'un comerç. Després d'això, la dona va recriminar la conducta del presumpte lladre i aquest va fugir corrent.

Quan van arribar els agents van començar a buscar-lo per la zona i el van trobar en un habitatge amagat en el centre d'Olot. La policia va escorcollar-lo i van trobar-li una barra metàl·lica amb la qual havia intentat forçar la reixa del negoci. El jove comptava amb nombrosos antecedents per delictes similars i va ingressar a presó.

El dimecres 5 d'agost, l'endemà, la Policia Municipal d'Olot va detenir un altre jove per un robatori amb força al municipi. Els fets van passar cap a les quatre de la matinada, quan l'home va trencar el vidre d'un establiment del carrer Josep Ayats i va emportar-se diversos objectes del seu interior.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal es van desplaçar fins al lloc dels fets i van començar a localitzar l'autor del robatori de forma coordinada. Un veí va donar informació del lladre i gràcies a això van localitzar-lo caminant pel centre amb una motxilla.

Quan la policia va veure que coincidia amb la descripció proporcionada pel veí, el van aturar i van registrar la motxilla, on van trobar diversos dels objectes que havia agafat del comerç que havien assaltat. El jove, que era menor d'edat, també havia protagonitzat diversos delictes similars en els últims mesos.
Arxivat a