Setmana de Botiga al Carrer a Olot amb nou format fins a dissabte

"De botiga a botiga" es trasllada a l'interior dels establiments per a evitar aglomeracions i ofereix multitud de premis als compradors

La Botiga al Carrer d'Olot enguany es trallada a l'interior dels comerços.
La Botiga al Carrer d'Olot enguany es trallada a l'interior dels comerços. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
27 d'agost del 2020
Actualitzat a les 9:19h
De botiga a botiga és el nom del nou format de la Botiga al carrer d'aquest estiu a Olot. A causa de la pandèmia de la Covid-19, l’Associació de Comerciants d'Olot (ACO) ha adaptat el format de la Botiga al carrer i el trasllada a l’interior dels establiments per a prioritzar "la seguretat dels veïns".
 
En comptes d'un cap de setmana, l'edició d’enguany d’estiu va engegar aquest dilluns i s'allargarà fins aquest dissabte, 29 d’agost. Els ciutadans que comprin algun producte en la cinquantena d’establiments participants podran optar gratuïtament a diversos obsequis, com per exemple, vals de regal per a gaudir de gelats, cafès, llaminadures o altres productes.

Fins ara, la iniciativa Botiga al carrer es portava a terme entre un divendres i un dissabte quan les botigues associades de l'ACO oferien descomptes i traslladaven el negoci al carrer, com a colofó al període de rebaixes. Aquest cop, a causa de les imposicions per causa de la Covid-19, i amb la voluntat d’evitar aglomeracions, els botiguers han volgut adaptar-se i apropar-se encara més als olotins amb una proposta ben diferent.

Amb aquest nou format, "s'eviten aglomeracions i l’afluència a l’interior dels establiments és més fàcilment controlable que al carrer", expliquen.

La campanya vol ser una nova forma de potenciar el comerç local i de proximitat; se suma així a les diverses iniciatives promocionals que des de l'associació de comerciants, l'Ajuntament d’Olot i DinàmiG s'han engegat darrerament per donar suport al comerç olotí.

Aquesta iniciativa complementa El passaport de l'ACO, la campanya Triem a prop, donem vida a Olot o la més recent de promoció a alguns mitjans de comunicació locals i que formen part de les 122 mesures del Pla de Reactivació i d’Ocupació d’Olot i la Garrotxa.

Fins al 29 d’agost els establiments ofereixen un seguit de descomptes especials i tots els ciutadans que adquireixin un producte podran extreure una butlleta de les urnes que trobaran a cada botiga. A través d'aquestes butlletes –algunes estaran premiades i altres no– s'oferiran obsequis als compradors. Abans d'extreure les butlletes, caldrà desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Els establiments participants continuaran mantenint totes les mesures sanitàries estipulades per poder gaudir d'aquesta iniciativa amb la màxima seguretat.

Arxivat a