Els treballs del pla d'asfalts i millora de voreres d'Olot avancen a bon ritme

Ha finalitzat la millora de les voreres del carrer Joaquim Vayreda i ara es treballa al carrer Secretari Daunis

Treballs d'asfaltatge i millora de voreres a Olot.
Treballs d'asfaltatge i millora de voreres a Olot. | Aj. Olot
Redacció
04 d'agost del 2020
Actualitzat a les 14:06h
Els primers treballs de la primera fase del Pla d'Asfalts d'Olot 2020 van arrencar a principis de juliol. El projecte, que es portarà a terme al llarg d'aquest estiu, té com a objectiu principal la millora dels paviments i de les voreres de diversos trams de carrers i calçades de la ciutat. Enguany, el Pla d'Asfalts compta amb un pressupost de 200.959,35 euros i permetrà millorar l’asfalt i el ferm de més de 7.000 metres quadrats de calçada i 459 metres quadrats de voreres d'Olot.

De moment, els treballs avancen a bon ritme, segons informen fonts municipals aquest dimarts. La primera actuació ja ha finalitzat i ha permès reparar les voreres del carrer Joaquim Vayreda, el tram que va des del carrer Secretari Daunis fins a la Ronda Fluvià. En aquest punt s'hi tornarà a actuar al llarg d'aquest mes d’agost amb l'asfaltatge de tota la calçada.

Per altra banda, ara ja es treballa en la millora de les voreres de tot el carrer Secretari Daunis, entre el carrer Marà Vayreda i el carrer Fontanella. Els treballs van començar el passat 27 de juliol i està previst que finalitzin a finals de la setmana vinent. La pròxima actuació serà la millora de les voreres i plataformes del carrer Macarnau que començarà pròximament, un cop finalitzats els treballs al carrer Secretari Daunis. 
 
Arxivat a