Residus

Videovigilància a Sant Joan les Fonts contra l'incivisme en la recollida de residus

L'Ajuntament vol identificar i sancionar els qui en fan mal us, siguin del municipi o de l'anomenat "turisme d'escombraries"

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 31 de juliol de 2020 a les 08:17 |
Un cartell avisa de la videovigilància a la zona de residus de l'avinguda Cisteller. | @santjoanfontsaj.
L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha decidit fer un pas més per a controlar el bon ús de les zones de recollida de residus que hi ha al terme municipal. En concret, a la zona de l’avinguda Cisteller, s’hi instal·larà una càmera de vigilància a poder detectar qui són els responsables de l’ús incívic d’aquest espai.

Les queixes dels veïns es deuen, sobretot, a l’abocament constant que s'hi fa de trastos i tota mena d’andròmines. En aquest sentit, el consistori insisteix que el dia de recollida és els dimarts i que cal avisar prèviament a l’Ajuntament del material que s’hi deixa (el telèfon és el 972 290 052).


L’objectiu és instal·lar aquest mateix control de videovigilància a diferents zones de recollida de residus per a denunciar els infractors de les ordenances vigents i sancionar-los.

Actualment, no se sap si són veïns de la zona que en fan un mal ús o, com se sospita, si es tracta de ciutadans d’altres municipis veïns que exerceixen l'anomenat "turisme d'escombraries", comú a diversos pobles de la Garrotxa.

 

 

Participació