Olot, entre les ciutats de tot l'Estat més ben valorades per passar-hi les vacances

La capital de la Garrotxa se situa en tercera posició a Airbnb amb un 86% de preferències de cinc estrelles

Olot ofereix una àmplia programació d'actes i esdeveniments tot l'estiu.
Olot ofereix una àmplia programació d'actes i esdeveniments tot l'estiu. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
13 d'agost del 2020
Actualitzat a les 11:11h
Malgrat aquest estiu tan atípic, els ciutadans de l'estat espanyol encara tenen ganes de gaudir de les vacances. Es decanten per destins interiors i cerquen gaudir del turisme de proximitat, tot descobrint la península. Entre les destinacions més ben valorades i amb millors preus en temporada alta Airbnb –una de les majors plataformes del món per a reservar llocs únics i autèntics– destaquen poblacions com Olot, a més d'altres a les Illes Canàries, Castella i Lleó i Andalusia.

Des de l'inici de la pandèmia, el percentatge de reserves a l'Estat que s'han fet en un radi de 300 km des del domicili habitual (el trajecte mitjà d'anada i tornada que es pot aconseguir amb un dipòsit ple) ha passat de representar un 17% al febrer a gairebé el 50% al maig. De fet, els ciutadans d'arreu d'Espanya van protagonitzar al maig el 76% de les recerques a Airbnb amb una destinació a l'Estat, quan al febrer les destinacions interiors representaven menys del 40%.

Viatjar a Olot està de moda

Airbnb va identificar, fa unes setmanes, els deu pobles més autèntics per al nou turisme que ve: familiar, de proximitat, en allotjaments rurals, amb piscina i aptes per a mascotes.
 
Per a l'agost, inici del mes més tradicional per a les vacances en família -i el més demandat-, Airbnb ha identificat les millors destinacions per qualitat i preu. Per a això ha tingut en compte les valoracions atorgades pels hostes en allotjaments d'una determinada localitat i el preu mitjà per nit. En base a aquest criteri, la capital de la Garrotxa se situa en tercera posició, per sota de les Illes Canàries i d'Astorga (Lleó).

Aquesta és la valoració que en fa la plataforma:


• Olot (Girona): 77 €/nit | El 86% valoracions de 5 estrelles.

"Al cor de Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i molt a prop de l'espectacular Fageda d'en Jordà, aquesta localitat atraurà als amants de la natura i la bona hospitalitat que fugen de zones més concorregudes. A més, Olot està a menys d'una hora d'alguns dels llocs més emblemàtics de la Costa Brava, un dels destins estrella aquest estiu a la plataforma"
Arxivat a