Begudà manté viu l’esperit de la Festa Major

Pep i Maria José Quartet van aplegar un nombrós públic i van agrair el suport a la música en viu i en directe

Pep i Maria José Quartet van animar la Festa Major de Begudà.
Pep i Maria José Quartet van animar la Festa Major de Begudà. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
28 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:47h
El nucli de Begudà,del municipi de Sant Joan les Fonts, ha celebrat aquest cap de setmana la tradicional Festa Major, un esdeveniment que, com tants d’altres, s’ha hagut d’adaptar a les noves mesures sanitàries. La Comissió de Festes havia preparat un seguit d’activitats que han permès mantenir viu l’esperit d’aquesta tradició.

La festa ha consistit en dos actes. El primer va ser dissabte al vespre amb un concert de Pep i Maria José Quartet. El grup musical va aprofitar l’ocasió per agrair el suport a la música en viu i en directe, un dels col·lectius que més ha patit les conseqüències de les imposicions governamentals pel coronavirus a nivell econòmic. La seva reivindicació va ser aplaudida pel públic assistent, que va ser nombrós tot respectant les distàncies físiques.
 

Alguns vilatans a la sortida de missa a l'església de Santa Eulàlia de Begudà. Foto: @santjoanfontsaj.


I, en segon lloc, diumenge va tenir lloc la missa de Festa aAjor. De nou, l’església de Santa Eulàlia de Begudà va acollir la celebració eucarística. El principal canvi va ser que, un cop feta, malauradament no hi va haver el tradicional vermut ni el ball dels capgrossos.