El Club Natació Olot acorda tirar endavant la 2a fase de reforma i ampliació

L'Assemblea General Ordinària també va aprovar un protocol d’assetjament sexual o per raó de sexe

Un moment de l'assemblea del CN Olot celebrada aquest divendres.
Un moment de l'assemblea del CN Olot celebrada aquest divendres. | @CNOlot.
NacióGarrotxa
28 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:54h
Aquest passat divendres, 24 de juliol, es va celebrar l'Assemblea General Ordinària 2019-2020 del Club Natació Olot que, a diferència d’altres anys, per primera vegada va tenir lloc a les instal·lacions del mateix Club a causa de les afectacions de la pandèmia de la Covid-19.

La nova sala d’aigües va acollir els membres de la Junta Directiva del Club, el Consell Assessor i els socis i sòcies que van assistir a l’acte, que es va iniciar a les vuit del vespre.

L’apartat econòmic va comptar amb l’exposició de la liquidació dels comptes de 2019 i dels nous pressupostos de 2020. Destacar-ne positivament l’impacte de les obres de la 1a fase de remodelació i ampliació del Club (que van finalitzar el passat 2019) amb uns números tancats amb superàvit.

Per altra banda, després que la Presidenta expliqués la part d’obres que quedaven pendents, els socis van aprovar tirar endavant la proposta de finançament per iniciar la 2a fase de les obres de remodelació del Club. L'acord es va aprovar per unanimitat i permetrà que la Junta Directiva iniciï els tràmits de les obres d’aquesta segona fase d’ampliació i millora.

Els apartats econòmics (comptes del 2019, pressupost del 2020 i increment de la quota social) van ser aprovats per unanimitat pels socis presents i sense cap vot en contra.

Es va aprovar, per primera vegada, que el Club comptarà amb un Protocol d’assetjament sexual o per raó que sexe, que a través de la prevenció i detecció, donarà més seguretat als treballadors i usuaris del Club.

Si en voleu més detall, podeu consultar a la pàgina web del CNOlot un resum de la jornada.
Arxivat a