La Biblioteca Marià Vayreda d'Olot torna obrir les sales de consulta sense cita prèvia

Ja s'hi pot accedir lliurement –en l'horari habitual d'estiu– amb mascareta i les mans netes amb gel desinfectant, tot mantenint-hi la distància de seguretat L’horari serà l’habitual de l’estiu: de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 16 a 20.30 h.

La Biblioteca Marià Vayreda ja està operativa gairebé al cent per cent.
La Biblioteca Marià Vayreda ja està operativa gairebé al cent per cent. | @BibliotecaOlot.
NacióGarrotxa
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:16h
Des d'aquest dilluns, 27 de juliol, la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot recupera la normalitat i tothom qui ho vulgui pot entrar a l’edifici sense necessitat de demanar una cita. Es permetrà accedir a totes les sales, menys la destinada als infants de 0 a 6 anys. També, serà possible l’accés lliure als llibres, CD, DVD i altres documents que conformen la col·lecció de la biblioteca.  

Tots els documents que toquin els usuaris caldrà deixar-los en una caixa i es posaran en quarantena abans no puguin tornar a ser utilitzats. Per aquest motiu, de moment no estarà disponible el servei de premsa diària, però sí que es podrà demanar per a consultar exemplars de dies anteriors.  

La bústia de retorn exterior torna a estar operativa, així com les taules d’estudi i el préstec interbibliotecari.  

La reobertura de la biblioteca es fa seguint totes les mesures de seguretat. Els usuaris han de portar la mascareta per entrar-hi i posar-se gel desinfectant a les mans. A més, s’ha separat les cadires i taules per a poder mantenir la distància física de seguretat entre persones.
 
L’horari és l’habitual de cada estiu: de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 h i de 16 a 20:30  h. 


Arxivat a