La Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts serà virtual el 19 d’agost vinent

Es recomana als inscrits que facin un circuit de 7 km (2 si són mainades) a la vora dels seus llocs de residència i ho comparteixin a les xarxes socials en solidaritat amb els sanitaris

Enguany la cursa no travessarà el pont medieval i caldrà fer-la virtualment a prop de casa.
Enguany la cursa no travessarà el pont medieval i caldrà fer-la virtualment a prop de casa. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
27 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:22h
L’entitat Nzuri Daima, que enguany organitzava la Cursa de la Dona, ha decidit que l’esdeveniment se celebrarà de manera telemàtica el 19 d’agost vinent. La data escollida coincideix amb la celebració del Dia internacional de l’Assistència Humanitària.

La pandèmia ha obligat a adaptar la celebració i també la recollida de fons. Si inicialment els ingressos de la cursa es destinaven a projectes de Nzuri Daima per a les dones africanes, ara el destí serà “humanitzar les UCI, hospitals i centres d’atenció primària” amb la voluntat de “cuidar dels que ens cuiden” i estar a punt amb recursos suficients.

La convocatòria de la cursa, doncs, no serà grupal i es recomana als inscrits que facin un circuit de 7 quilòmetres (2 si són nens) a la vora dels seus llocs de residència. Aquesta era la llargada prevista de la cursa que s’havia de fer a Sant Joan les Fonts i que aquest any no es podrà fer. Un cop fet el recorregut, es convida a compartir-ho a les xarxes socials.

Els diners recollits per les inscripcions permetran accedir a diferents sorteigs i rebre obsequis com una mascareta o samarretes Nirname. Les persones que ja havien fet la inscripció hi continuen inscrites com a tals, però, si ho desitgen, poden anul·lar-ho amb un correu que hauran rebut a la seva bústia.
 

Cartell amb els detalls de la cursa virtual a Sant Joan les Fonts. Foto: @NzuriDaima.




Arxivat a