L'Artiga Coop, el primer supermercat cooperatiu de la Garrotxa, cerca 50 socis

La constitució de l'entitat es fa aquest dissabte al Núria Social d'Olot

Si voleu fundar l'Artiga Coop heu d'acudir aquest dissabte al Núria Social.
Si voleu fundar l'Artiga Coop heu d'acudir aquest dissabte al Núria Social. | @Artigacoop.
NacióGarrotxa
24 de juliol del 2020
Aquest dissabte, 25 de juliol, l'Artiga Coop, el primer supermercat cooperatiu de la Garrotxa al barri vell de la capital, celebra la seva constitució com a cooperativa de consumidors i usuaris en Assemblea Constituent al Núria Social d'Olot, des de les deu matí i fins a la una del migdia, després de les jornades de juny en què va presentar el projecte.

Serà, també, el primer dia que tothom qui ho vulgui podrà fer-se soci fundador. L'Artiga cerca pel cap baix 50 persones que vulguin associar-s'hi com a fundadors i que aportin el capital social de 60 euros necessari per a esdevenir-ne. Les fundadores són aquelles persones pioneres, que confien i impulsen el projecte. El perquè de ser 50 persones, o més, és per arrencar de manera col·lectiva com a cooperativa i aconseguir el capital social mínim que es demana per a constituir-se com a cooperativa que està estipulat en els 3.000 euros.

L'oportunitat d'esdevenir soci fundador comença el 25 de juliol i s'allargarà fins el 30, un tràmit que s'ha de fer presencialment, i és per això que s'ha habilitat un punt de trobada i uns horaris que són del 27 al 30 de juliol, ambdós inclosos, de 17 h a 2 0h al Núria Social (carrer del Carme, 8, d'Olot).

De carea al dissabte 25 de juliol s'ha preparat una programació especial i totalment adaptada a la situació de la Covid-19, i que també es podrà seguir en directe, de 10h a 13h, al Núria Social d'Olot.

El programa

— 10:00 h Parlem de cooperativisme de consumidors amb: Quim Sicília Gil, president de la Federació de Cooperatives de Consumidors i Usuaris de Catalunya; Andreu Ortiz, soci del Brot de Reus, cooperativa pionera de consumidors agroecològics de Catalunya; un soci de l'Artiga Cooperativa.
11:30 h: Assemblea Constituent de l'Artiga Coop. Aprovació dels Estatuts i elecció del Consell Rector.

Durant tot el matí es podrà esdevenir soci fundador.
 

Cartell amb les informacions bàsiques de la constitució de l'Artiga Coop. Foto: @Artigacoop.

Arxivat a