Se suspèn la 67a Travessia Tossols-Basil per les mesures de la Covid-19

El Club Natació Olot es veu forçat a prendre aquesta decisió com un exercici de responsabilitat pel bé comú

Imatge de la darrera travessa Tossols-Basil, l'any 2018.
Imatge de la darrera travessa Tossols-Basil, l'any 2018. | @CNOlot.
NacióGarrotxa
23 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:34h
Enguany no se celebrarà la tradicional Travessia Tossols-Basil per les afectacions de la pandèmia derivada de la Covid-19. El seguiment dels protocols i de les normes de seguretat fa que sigui incompatible organitzar-la amb normalitat i el Club Natació Olot es veu forçat a suspendre la que seria la 67a edició de la travessa.

La competició, que data de la dècada dels anys cinquanta, de gran importància per al Club i arrelada al calendari competitiu català, reuneix més d’un centenar de nedadors al riu Fluvià. Els esportistes que hi competeixen poden participar en les modalitats de distància clàssica de 800 metres i de distància llarga de 1.600 metres, a més de la travessia popular de 400 metres, oberta a tothom.

Des del Club Natació Olot són conscients de la complicada situació que es viu i de l’esforç de tothom per a continuar endavant. Aquest serà el segon any consecutiu que no es pot celebrar la competició per causes alienes a l’organització, i lamenten profundament la suspensió d’aquesta prova.

La seguretat dels participants és el més important , segons el CNO, i creuen que cal fer un exercici de responsabilitat pel bé comú, encara que això els obligui a prendre decisions dures per al Club i per als esportistes.


Arxivat a