Obres

Sant Jaume de Llierca convertirà l’antiga fàbrica de mitjons en nova seu de la brigada municipal

El cost de compra és de 115.000 euros i caldrà invertir-ne 60.000 de més per a reformar-la i condicionar-la

per NacióGarrotxa , Sant Jaume de Llierca, 22 de juliol de 2020 a les 09:34 |
Façana de l'antiga fàbrica de mitjons de Sant Jaume de Llierca. | @santjaume.
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha adquirit l’antiga fàbrica de mitjons del poble per a fer-la servir com a futura nova seu de la brigada municipal.

Segons l’equip de govern, amb l’adquisició d’aquest local es reduiran els temps que es dediquen als trajectes a la nau, es guanyarà en comoditat i permetrà ordenar la brigada amb un espai específic pel seu funcionament.


L’adquisició de l’edifici s’ha realitzat mitjançant recursos del propi Ajuntament, amb un cost de compra de 115.000 € i uns 60.000 € en reformes de condicionament adequades a la feina que desenvolupa i adaptades a les necessitats dels treballadors, amb habitacles orientats per a oficis o tasques determinades.

Segons Jordi Cargol, batlle de Sant Jaume de Llierca, “estem treballant perquè l’any vinent la nova seu de la brigada estigui totalment condicionada”.


Amb aquesta nova adquisició es podran iniciar els processos d’enderroc del “Sindicat” (antiga seu) i destinar aquests terrenys a la nova construcció del Centre Social del poble, ha afegit Cargol.

 

 

Participació