Sant Feliu de Pallerols cancel·la l’Aplec de la Sardana 2020

El món sardanista és un altre dels sectors culturals més afectats per les restriccions que imposen les administracions

NacióGarrotxa
22 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:22h
El 22è Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Pallerols se suspèn per causa de la Covid-19.
El 22è Aplec de la Sardana de Sant Feliu de Pallerols se suspèn per causa de la Covid-19. | Arxiu NG.
A causa de la pandèmia de la Covid-19, el món sardanista és un altre dels sectors culturals més afectats per les restriccions que han imposat les diverses administracions.

Aquest proper cap de setmana Sant Feliu de Pallerols havia de celebrar el 22è Aplec de la Sardana. Malauradament, després de converses mantingudes amb l’Ajuntament i amb membres de la junta de l’Agrupació d’Aplecs de les comarques gironines, s’ha decidit cancel·lar l’Aplec de la Sardana.
 
Per a l'Agrupació Sardanista "la salut és el més important", i els seus membres ho han tingut molt clar de bon principi. "Creiem que hem d’actuar amb moltíssima prudència davant la situació actual que estem vivint", manifesten en un comunicat.

Val a dir que, tot i que, respecten les opinions de tothom, consideren que han d’assumir la realitat del moment que toca viure i ser conseqüents ja que per a celebrar esdeveniments en aquestes condicions, posant en risc la salut de les persones, "creiem que el millor és no fer-los, per molt greu que ens sàpiga".

Pensen que per part seva no seria prudent, ni les administracions pertinents els donarien el vistiplau necessari, tenint en compte que organitzen espectacles amb concentració elevada de públic, majoritàriament d’alt risc.

Esperen que la situació millori i ben aviat es puguin retrobar fent allò que més els agrada, que és escoltar i ballar sardanes.