Obres públiques

Obres de millora i condicionament de passos de vianants a Olot

Els treballs, que formen part de les mesures de prevenció de la Covid-19, permetran doblar l’amplada de quatre dels passos de vianants més transitats de la capital de la Garrotxa

per NacióGarrotxa, Olot | 21 de juliol de 2020 a les 09:11 |
El pas de vianants de la cèntrica plaça Clarà d'Olot. | @olotuit.
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament d’Olot està finalitzat les obres d’ampliació de quatre passos de vianants de la ciutat, els més concorreguts d’Olot. Els treballs – que tenen un pressupost de 10.500 euros - doblaran l’amplada d’aquests trams i serviran per instal·lar nova senyalització millorant la circulació i la seguretat dels vianants en aquests espais d’alta freqüència.  
 

Els treballs s’han focalitzat en el pas de vianants del carrer Nonet Escubós, en dos passos de la plaça Clarà i al carrer Mulleras. Pel que fa al pas del carrer Nonet Escubós s’eixampla el pas de 3 a 6 metres, es rebaixen les voreres i s’incorpora nova senyalització així com senyals de prevenció amb pintura per la COVID-19 que serviran com a recordatori de la necessitat de mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre les persones per evitar contagis pel coronavirus.  
 

El regidor de Serveis Urbans de l'Ajuntament d'Olot, Aniol Sellabona. Foto: @olotuit.


A la plaça Clarà ja s’està actuant en dos espais; amb l’enllaç de la plaça amb el carrer Sant Rafel i el pas de vianants direcció al passeig de Barcelona. En aquests espais, s’amplien els passos de 4 a 8 metres, es col·loquen nous paviments, pilones flexibles per evitar aparcaments indeguts i s’instal·len dos nous semàfors per a vianants. Per últim, al carrer Mulleras també es dobla l’amplada del pas -els 4 metres actuals passarn a 8- i es col·loca nova pintura de senyalització de prevenció per la Covid-19.  
 

Les obres finalitzaran aquests propers dies i, tal com ha detallat el regidor de Serveis Urbans, Aniol Sellabona, “permetran millorar la seguretat i la mobilitat dels vianants que comptaran amb més espai a l’hora de travessar per aquestes zones tan concorregudes”.   

 

 

Participació