VÍDEO Olot engega una nova campanya de promoció per a reactivar el teixit comercial

Amb l’eslògan "Triem a prop, donem vida a Olot", la iniciativa vol conscienciar la ciutadania de la importància del consum de proximitat davant la crisi de la Covid-19

Un moment de la presentació de la campanya a l'Ajuntament d'Olot.
Un moment de la presentació de la campanya a l'Ajuntament d'Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
20 de juliol del 2020
Actualitzat a les 11:38h

L’Ajuntament d’Olot, a través de DinàmiG, i amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) engega una nova campanya de promoció per a reactivar el teixit comercial i el consum local arran de la crisi derivada per la pandèmia de la Covid-19.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de la Diputació de Girona i el Servei d’Ocupació de Catalunya, va començar a idear-se a principis d’aquest 2020 com una fórmula engrescadora de promoció del comerç local, i s'ha onsolidat davant dels efectes del confinament pel coronavirus al teixit empresarial de la ciutat.

Amb l’eslògan "Triem a prop, donem vida a Olot", aquesta iniciativa vol conscienciar a la ciutadania de la importància del consum de proximitat com a motor de dinamització de la ciutat. Té per objectiu destacar l’impacte que genera comprar i consumir localment: apostar pel producte de proximitat dóna vida, vitalitat, força i caràcter a la ciutat.
 

La regidora de Comerç, Gemma Canalias, durant la presentació. Foto: @olotuit.


La presentació ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament d’Olot i ha anat a càrrec de Gemma Canalias, regidora de Comerç; Jordi Rovira, president de l’Associació de Comerciants; Anna Fàbrega, de l’empresa encarregada de la campanya, i Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la Ciutat.

La campanya compta amb la participació dels establiments que disposaran de cartells, bosses i adhesius per difondre el projecte comercial. En aquest sentit, cadascun dels comerços d’Olot participants disposaran de diversos materials gràfics que ubicaran als seus establiments per ajudar a difondre els valors de la campanya i, al mateix temps, oferiran d’adhesius per col·locar a cada una de les seves bosses corporatives incrementant així la visibilitat del projecte.

També, s’ha dissenyat un vídeo promocional (vegeu-lo al capdamunt), que mostra l’activitat dels comerciants i que pretén que la ciutadania prengui consciència de la importància del comerç local. A partir d’avui es podrà veure a xarxes socials.
 

Cartell de promoció de la campanya #Triemaprop. Foto: @acolot.


Vals de regal de 50 euros

Per altra banda, els ciutadans podran optar cada setmana a vals de regal de 50 euros de l’ACO si realitzen una compra a un comerç d’Olot i ho pengen i mostren a les xarxes socials a través del seu compte d’Instagram utilitzant el hashtag #TriemAprop. Les veïnes i veïns d’Olot també podran participar-hi enviant vídeos i imatges explicant per què escullen el comerç local al canal de Whatsapp 679 993 7 30.

Al mateix temps, cada dissabte d’11 a 13 h del matí, es realitzarà una acció promocional al carrer on s’instal·laran photocalls perquè puguin utilitzar a l’hora de realitzar les seves imatges i vídeos. A tots els assistents que s’acostin fins a aquests espais, se’ls entregarà una bossa de tela de la campanya com a mostra d’agraïment de la seva vinculació i participació en el projecte.

Des de les entitats i administracions organitzadores s’anima a tota la ciutadania a sumar-se a la campanya ’Triem a prop, donem vida a Olot’ que arrenca aquest dilluns 20 de juliol i s’allargarà fins al mes de setembre.




 
Arxivat a