Bona valoració del cicle d’acompanyament emocional al Parc Nou d'Olot

Pablo Palmero i Joan Rodrígeuz han fet aflorar la por, la ràbia i la tristesa en tres trobades consecuitives, la darrera de les quals ha homenatjat els qui no han pogut tenir un digne comiat per causa de l'estat d'alarma

Les emocions s'han somogut al Parc Nou d'Olot.
Les emocions s'han somogut al Parc Nou d'Olot. | Respectum.cat.
NacióGarrotxa
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:16h
El passat divendres es va realitzar la darrera de les trobades públiques del cicle «Acompanyament emocional en temps de crisi» al Parc Nou d'Olot. La por i la ràbia, van ocupar les anteriors ocasions, i aquesta va estar dedicada a la tristesa i el dol.

Es va parlar sobre les seves característiques i funcions naturals; el que succeeix quan hi lluitem per no sentir la tristesa i el que ens ofereix quan l'escoltem i acompanyem degudament.

Es va parlar, també, del dol i d'allò que ajuda a viure'l d'una manera humana i alliberadora. Al final de l'acte es va retre un homenatge a les víctimes que han traspassat durant tot aquest temps i que, malauradament, per les imposades condicions d'aïllament, no han pogut tenir un digne i merescut comiat.

Durant aquestes tres setmanes, el cicle de xerrades impulsat pel psicòleg Pablo Palmero i el terapeuta Joan Rodríguez, han aplegat a moltes persones als jardins del Parc Nou, on han creat les condicions per a oferir coneixements, respondre dubtes i compartir experiències en un entorn pròxim i agradable.

La gent va restar molt agraïda i amb ganes de més. Els organitzadors estan oberts a repetir-ho, tot adaptant el format per a entitats i associacions de la ciutat que vulguin oferir-ho als seus membres.
Arxivat a