Emocions

Bona valoració del cicle d’acompanyament emocional al Parc Nou d'Olot

Pablo Palmero i Joan Rodrígeuz han fet aflorar la por, la ràbia i la tristesa en tres trobades consecuitives, la darrera de les quals ha homenatjat els qui no han pogut tenir un digne comiat per causa de l'estat d'alarma

per NacióGarrotxa, Olot | 15 de juliol de 2020 a les 10:05 |
Les emocions s'han somogut al Parc Nou d'Olot. | Respectum.cat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat divendres es va realitzar la darrera de les trobades públiques del cicle «Acompanyament emocional en temps de crisi» al Parc Nou d'Olot. La por i la ràbia, van ocupar les anteriors ocasions, i aquesta va estar dedicada a la tristesa i el dol.


Es va parlar sobre les seves característiques i funcions naturals; el que succeeix quan hi lluitem per no sentir la tristesa i el que ens ofereix quan l'escoltem i acompanyem degudament.

Es va parlar, també, del dol i d'allò que ajuda a viure'l d'una manera humana i alliberadora. Al final de l'acte es va retre un homenatge a les víctimes que han traspassat durant tot aquest temps i que, malauradament, per les imposades condicions d'aïllament, no han pogut tenir un digne i merescut comiat.Durant aquestes tres setmanes, el cicle de xerrades impulsat pel psicòleg Pablo Palmero i el terapeuta Joan Rodríguez, han aplegat a moltes persones als jardins del Parc Nou, on han creat les condicions per a oferir coneixements, respondre dubtes i compartir experiències en un entorn pròxim i agradable.


La gent va restar molt agraïda i amb ganes de més. Els organitzadors estan oberts a repetir-ho, tot adaptant el format per a entitats i associacions de la ciutat que vulguin oferir-ho als seus membres.

 

Participació