Solidaritat

VÍDEO El «Mulla’t per l’esclerosi múltiple» al Club Natació Olot recapta quasi 600 euros

La jornada solidària té com a objectiu millorar la vida de les persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa

per NacióGarrotxa , Olot, 15 de juliol de 2020 a les 09:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ahir diumenge, 12 de juliol de 10 a 14 h, va tenir lloc una nova jornada del Mulla’t per l’esclerosi múltiple i que té com a objectiu millorar la vida de les persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa.


Enguany, el Mulla’t per l’esclerosi múltiple va celebrar la seva 27a edició amb molts canvis a causa de la pandèmia de la Covid-19, ja que va apostar per combinar les edicions presencials a les piscines participants amb les aportacions i el mecenatge virtual. El Club Natació Olot, que de fa anys que hi col·labora, va ser una de les piscines en què els seus socis podien ajudar a recaptar ingressos per aquesta causa solidària.

En aquesta edició es va aconseguir una recaptació de quasi 600 euros gràcies a les contribucions dels socis, cada cop més conscienciats per aturar l’impacte d’aquesta malaltia, i del Club Natació Olot, que va contribuir amb la recaptació de la restauració durant la jornada.


Durant el matí d’ahir diumenge es va comptar amb la presència dels voluntaris de la Fundació Esclerosi Múltiple per informar i animar als socis a col·laborar amb aportacions econòmiques o comprant els productes solidaris de la fundació. A diferència d’altres anys en què s’organitzava una jornada plena d’activitats socials i esportives obertes a tothom, les afectacions de la COVID-19 van fer que aquesta se celebrés únicament durant el matí i sempre respectant amb els protocols i la normativa, com la reserva prèvia dels espais i l’aforament.

Tot i això, el punt més important del dia no es va veure afectat de manera significativa, ja que es va realitzar la remullada solidària amb tothom que va tenir ganes de cabussar-se a la piscina. Una manera divertida i característica del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, que a través de l’aigua vol acostar la lluita aquesta malaltia a tothom que participa en la jornada. L’única diferència d’altres anys, és que enguany es van realitzar 2 salts, ja que per respectar la distància de seguretat entre banyistes es va comptar amb un aforament limitat.


Els salts van estar dirigits per Gemma Soy, presidenta del Club Natació Olot, i Aniol Sellabona, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olot, que van ser els encarregats del compte enrere per saltar a la piscina.La jornada va transcórrer amb molta normalitat i amb una assistència força notable, ja que la celebració del Mulla’t per l’esclerosi múltiple, acompanyada del bon temps, van fer lluir el vessant més solidari dels socis.

A més, excepcionalment, l’edició de la campanya d’enguany del Mulla’t per l’esclerosi múltiple durarà fins al mes de setembre. Així que tothom que vulgui participar amb una aportació o comprant els seus productes solidaris, ho podrà fer a través de la seva pagina web fins després de l’estiu.
 

 

Participació