Les formacions de la FES Olot tornen presencialment a la tardor a Can Monsà

Al setembre es podran seguir des de les aules els cursos dels Seminaris Empresarials, entre d'altres

Les aules de Can Monsà tornaran a omplir-se aquesta tardor.
Les aules de Can Monsà tornaran a omplir-se aquesta tardor. | @FESOlot.
NacióGarrotxa
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:01h
La pandèmia de la Covid 19 ha posat de cap per avall bona part de l’activitat econòmica, social i cultural del país. Amb el confinament bona part de les formacions que havia previst la Fundació d'Estudis Superiors d'Olot van fer el salt al format en línia, però n’hi va haver d’altres que, per la seva idiosincràsia, es va decidir de posposar per a la tardor amb l’objectiu de poder tornar a la presencialitat.

Els Seminaris Empresarials tornen a partir del setembre, amb totes les mesures de seguretat vigents però amb l’objectiu de sempre: oferir formació actualitzada i de qualitat per als professionals d’Olot i de la comarca de la Garrotxa.

Al primer, Autolideratge per a emprenedors i petites empreses, s'utilitzarà el clown com a eina per a potenciar les habilitats comunicatives i interrelacionals. Perquè saber què transmetem i aprendre a mostrar la nostra autenticitat farà que els nostres missatges siguin més creatius i que generin més impacte.

5S – Zones de treball netes i organitzades, una eina que ajuda a motivar a les persones perquè proposin accions de millora i ajudin a incrementar l’eficiència i la productivitat.

Gestió pràctica dels residus industrials, un seminari a càrrec de l’Agència de Residus de Catalunya i adreçat a les persones responsables de la gestió dels residus de la seva empresa. Una formació molt específica per assegurar una correcta gestió dels residus i l’activació de processos de millora que estiguin orientats al compliment legal, a l’eficiència en els recursos i a la reducció dels riscos i dels costos.

Seixanta hores de formació gratuïta per a emprenedors

El dimecres 30 de setembre comença el segon cicle de Formació per a Emprenedors d’aquest 2020. Un cicle de 60 hores de formació repartides en 12 sessions de temàtiques variades: com elaborar el Pla d’Empresa, com millorar la creativitat per al nostre projecte, formes de finançament, màrqueting digital, gestió del temps o vendes a través d’instagram.

Formació gratuïta oberta a tothom però especialment pensada per a aquelles persones que volen engegar el seu propi projecte empresarial, o que ho han fet recentment i necessiten eines per arrancar.

Una formació que, si es vol, es pot fer de forma paral·lela a un assessorament personalitzat que es fa des de l’àrea d’empresa de Dinàmig.

Totes les sessions tenen una durada de 5 hores i es fan els dimecres i els divendres al matí, del 30 de setembre al 6 de novembre a Can Monsà.

Els cursos de setembre
SEMINARIS EMPRESARIALS
> 22 i 29/09/20Autolideratge per a emprenedors i petites empreses (o com aplicar el Clown a l’emprenedoria
SECTOR TURÍSTIC
> Inici: 16/09/20Curs Bon Coneixedor de la Garrotxa (edició 2020)
SESSIONS PER A PERSONES EMPRENEDORES
> 30/09/20Emprendre en clau de competències
FORMACIÓ EN TIC PER A LA CERCA DE FEINA
> 14 de setembre
> 15 de setembre
> 16 de setembre
> 17 de setembre
> 21 de setembre
> 22 de setembre
> 23 de setembre
> 24 de setembre
> 28 de setembre
> 29 de setembre
Cercar feina amb el teu dispositiu I 
Cercar feina amb el teu dispositiu II 
Noves formes de trobar feina I 
Noves formes de trobar feina II 
Les xarxes socials per trobar feina 
Plataformes de videoconferències i les noves entrevistes de feina 
Ja tens vídeo –currículum? 
Adaptant-nos amb seguretat I: els dispositius 
Adaptant-nos amb seguretat II: les plataformes 
Noves oportunitats laborals gràcies a les TI
Arxivat a