Detenen un olotí per conduir begut i de forma temerària a Vic

El jove triplicava la taxa d'alcoholèmia, va estar a punt d'atropellar un grup de persones i va xocar amb tot de cotxes que eren aparcats

La Guàrdia Urbana de Vic va intervenir en la detenció.
La Guàrdia Urbana de Vic va intervenir en la detenció. | GUV.
Osona.com
15 de juliol del 2020
Actualitzat a les 8:12h
La matinada de divendres a dissabte passat, al voltant de dos quarts de sis, la Guàrdia Urbana de Vic va rebre l'avís que un vehicle circulava de forma temerària pel carrer Perot Rocaguinarda.

Tal com informa el cos, el conductor, un veí d'Olot de 33 anys, va estar a punt d'atropellar un grup de persones i una d'aquestes, un veí de Vic, va patir una lesió a la mà. També, van resultar danyats dos cotxes que eren aparcats correctament.

Els Mossos d'Esquadra van aconseguir interceptar-lo. Llavors la Guàrdia Urbana va fer-li la prova d'alcoholèmia i el conductor va donar un resultat de 0,83 mg/l a la primera prova i de 0,75 mg/l a la segona. És a dir, que triplicava el màxim permès en la taxa d'alcoholèmia.

Finalment, se'l va detenir i se l'investiga per la comissió de diversos delictes contra la seguretat del trànsit i d'altres: conducció temerària, alcoholèmia, negativa a fer proves de drogues, conduir sense permís i maltractament a una persona que l'acompanyava.
Arxivat a