L’Associació de Comerciants d’Olot amplia la campanya del «Passaport de l'ACO» fins al 30 de juliol

Per a potenciar les visites i vendes als negocis de proximitat de la ciutat se sortejaran 8 vals de 50 euros per a fer servir als comerços de la capital garrotxina

La campanya cerca atraure visitants als comerços de la ciutat d'Olot
La campanya cerca atraure visitants als comerços de la ciutat d'Olot | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
14 de juliol del 2020
Actualitzat a les 9:54h
L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha ampliat el termini de l’última i nova campanya promocional "El Passaport de l’ACO" que ha tirat endavant. L’acció, que va arrencar el passat 1r de juliol, té l'objectiu de promocionar el comerç de proximitat de la ciutat enmig de la crisi de la Covid-19 i impulsar les vendes físiques als establiments locals associats de l’entitat.

Inicialment, la proposta promocional s’havia de portar a terme fins aquest dijous, 16 de juliol. No obstant això, davant la bona resposta rebuda i amb la voluntat d’incrementar el nombre de visitants a la ciutat d'Olot i potenciar els negocis, "El Passapot de l’ACO" s’allargarà fins al dijous 30 de juliol, just dues setmanes més. Tal com estava previst, la iniciativa permetrà sortejar 8 vals de 50 euros cada un per gastar als comerços associats de l’entitat.

Participar-hi és molt senzill: per cada compra superior als 15 euros en algun dels negocis associats a l’entitat, es podrà demanar el passaport i els botiguers marcaran un segell en el document. Un cop es disposi de cinc segells –que han de ser de diferents botigues de la ciutat–, cal omplir el passaport amb les dades personals i lliurar-lo a un dels establiments participants o dipositar-lo en alguna de les 8 urnes que s’han repartit arreu de la ciutat.
 

Cartell de promoció del «Passaport» de l'Associació de Comerciants d'Olot, aque ara s'allarga fins al 30 de juliol. Font: ACO.


Per a consultar on són aquestes urnes només cal visitar la pàgina web de l’Associació de Comerciants d’Olot.

El dijous 30 de juliol ,a les 17 h, es portarà a terme el sorteig dels 8 vals de 50 euros. Els guanyadors disposaran fins al 27 d’agost per a fer ús del seu val de regal.

Arran de les mesures de seguretat decretades per la Covid-19, els passaports únicament podran manipular-los els mateixos comerciants que s’encarregaran de marcar-los amb les màximes precaucions.

Els passaports no es podran deixar ni dipositar a sobre els taulells. Tampoc no es lliurarà cap mena de documentació explicativa de forma física.  


Arxivat a