El butlletí «La Vall Bull» arriba a totes les llars de la Vall d'en Bas

Entre d'altres, explica la història de la relació entre el doctor Oriol Mitjà i la Covid-19 en l'assaig clínic que es va fer a la residència El Mirador del Puigsacalm

El número d'estiu de «La Vall Bull» ja es distribueix als pobles del municipi.
El número d'estiu de «La Vall Bull» ja es distribueix als pobles del municipi. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
13 de juliol del 2020
Actualitzat el 14 de juliol a les 9:26h
Aquests dies s'ha començat a distribuir als pobles de la Vall d’en Bas un nou número del butlletí municipal La Vall Bull, que s’edita cada trimestre i torna a fer-se en paper després que el número de primavera només es va poder llegir en format digital a causa de la situació de confinament imposada per l’estat d’alarma.

Precisament, aquest número d’estiu és una edició especial que repassa què s’ha fet i com s’ha viscut la Covid-19 a la Vall d’en Bas. De la mà de testimonis i també amb un resum de les actuacions impulsades per l’Ajuntament s’hi dedica un gruix de les pàgines.

Molt especialment, cal destacar el report que signa la periodista Mònica Font en relació amb la resdència geriàtrica El Mirador del Puigsacal, inaugurada l'any 2018, i que va ser objecte d'un dels assaigs clínics liderats per Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà, metges de l'Hospital TRias i Pujol i Can Ruti de Badalona, respectivament.

La revista va estrenar un nou format el passat número, que ara finalment es podrà veure en paper a les diferents llars del poble.