Tres-centes vint persones acudeixen al primer Circ a la Plaça d'Olot

El Col·lectiu Frenètic, amb "Save the Temazo", va fer les delícies del públic, que en tot moment va respectar les mesures sanitàries

El públic aplegat a la plaça de braus d'Olot va gaudir del primer Circ a la Plaça.
El públic aplegat a la plaça de braus d'Olot va gaudir del primer Circ a la Plaça. | Martí Albesa.
NacióGarrotxa
09 de juliol del 2020
Actualitzat a la 13:16h
El primer espectacle del cicle Circ a la Plaça aquest dimecres, 8 de juliol, ha estat un èxit d'una de les propostes de les activitats d'estiu de la Cua del Drac 2020 d'Olot. Tres-centes vint persones van acudir a la plaça de braus de la capital de la Garrotxa i van gaudir de l'espectacle tot respectant les mesures sanitàries que s'imposen des del Govern.

La primera d'aquestes propostes cricenses va arribar de la mà del Col·lectiu Frenètic, que van representar a la plaça de braus l’espectacle Save the Temazo, una experiència a deu metres d’altura amb disciplines com el trapezi volant, els equilibris amb botelles, la manipulació amb micròfons, el counterbalance o el salt d’alçada més perillós del món!
 

«Save the Temazo», del Col·lectiu Frenètic, és un espectacle d'altura. Foto: Foto: Martí Albesa.


Cal destacar que Save the Temazo és una ONG que investiga les relacions entre la música, les emocions i la gresca en general. Per difondre la seva tasca, la Delegació de Circ està realitzant aquest xou en què el públic participa en el rodatge d’un vídeo promocional.

Dimecres que ve, 15 de juliol, serà el torn de Capicua Circ, que representarà Koselig, en què inc personatges insòlits conviuen en un carruatge estrany, on de la rutina esdevé joc i el caos pot convertir-se en una quotidianitat extraordinària i on, també, els records es gronxen al trapezi, les il·lusions s’enfilen al pal i les experiències s’enreden a la corda doble. Escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia.


L’accés a aquests espectacles continuarà essent gratuït, però enguany caldrà agafar una entrada a través d’Internet per manera de limitar-ne l’aforament i garantir les distàncies de seguretat que s'imposen arran de la Covid-19. Les entrades es poden adquirir des d'aquest vincle.

Aquests espectacles formen part de la Cua del Drac 2020, és a dir, les activitats d'estiu a la capital de la Garrotxa que també "es belluguen" aquest estiu. Les activitats culturals es poden consultar a la pàgina web d'Olot Cultura i a l’aplicació mòbil Agenda Olot Cultura (a GooglePlay, a l'AppStore). A banda de les agendes web i de la difusió de material digital, la campanya inclou el canal de WhatsApp (650 051 998) on es  podrà rebré la informació de les activitats de forma setmanal a través dels dispositius mòbils.

 
Arxivat a