Sant Joan les Fonts vol que la Fira de la Bruixeria sigui de «quilòmetre zero»

Esta previst que aquesta nova edició, la quinzena, se celebri el dies 3 i 4 d'octubre

Un moment de la reunió a l'Ajuntament per a preparar la Fira de la Bruixeria.
Un moment de la reunió a l'Ajuntament per a preparar la Fira de la Bruixeria. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
09 de juliol del 2020
Actualitzat a les 8:57h
Aquest dimarts s’ha celebrat a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts una nova reunió per tal de preparar l’edició 2020 de la Fira Bruixeria, un dels principals esdeveniments que se celebren en aquest municipi garrotxí.

L’organització es fa pràcticament d’un any per l’altre i aquesta setmana s’ha fet centrada en com tirar endavant la fira amb totes les mesures i protocols sanitaris.

La comissió organitzadora ha començat a treballar posant fil a l’agulla per a fer una edició que serà “de quilòmetre zero”. Aquesta denominació implica que es vol crear un esdeveniment amb totes les mesures de seguretat, però que no perdi la màgia que fa que el públic se sorprengui cada any.

La reunió ha servit per a marcar les línies estratègiques que caldrà desenvolupar per part dels diferents implicats. Amb aquesta ja seran 15 les edicions que s’han celebrat des que es va posar en marxa.

La previsió és que l’edició 2020 de la Fira es faci els dies 3 i 4 d’octubre. Ben aviat, es donaran més detalls de com s’ha treballat per tal de fer-ho possible complint amb les mesures sanitàries actuals.




 
Arxivat a