Premien el FC Sant Privat d'en Bas pel seu «joc net»

La Federació Catalana de Futbol ha instaurat enguany per primer cop aquest guardó com a part de la campanya "Tots som un equip"

La plantilla del FC Sant Privat d'en Bas.
La plantilla del FC Sant Privat d'en Bas. | @stprivat_fc.
NacióGarrotxa
08 de juliol del 2020
Actualitzat a les 8:52h
Un equip de futbol de la Vall d'en Bas, el FC Sant Privat d'en Bas, ha estat premiat per les seves bones pràctiques en el terreny de joc. De fet, des d’aquesta temporada 2019-2020, la Federació Catalana de Futbol ha instaurat per primer cop el Premi Joc Net dins la campanya "Tots som un equip".

L’objectiu és, per damunt de tot, fomentar la pràctica esportiva respectuosa i no violenta tpt conscienciant jugadors, entrenadors, àrbitres i, especialment, el públic que el futbol és un joc i un esport i que s’han d’evitar situacions violentes tant físicament com verbal.

En total hi optaven 111 equips de tot el territori català repartits en les quatre categories de futbol onze amateur masculí que hagin tingut menys amonestacions i expulsions. En el cas del Sant Privat FC, s'ha situat segon en la categoria de Tercera Catalana per sobre d’equips com el Fornells UE o el Sarrià CP.

El premi està dotat amb 500 euros, que la mateixa Federació ingressarà en el compte del club i que es van restant de despeses com ara les fitxes dels jugadors.

El president del club, Quim Martí, ha manifestat que se sent "molt orgullós de l’equip i de ser un exemple de bon joc".