Teatre

Una Càpsula de Teatre guanya 3 premis al Concurs de Sant Feliu de Guíxols

La companyia olotina va representar "Animals de companyia" el passat 9 de febrer en la quinzena edició d'aquest prestigiós festival

per NacióGarrotxa , Olot, 7 de juliol de 2020 a les 09:43 |
Els membres d'Una Càpsula de Teatre amb els guardons aconseguits. | @1capsulateatre.
El Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols ha tancat la seva 15a edició, aquest cap de setmana, amb el lliurament de premis, on ha lliurat tres guardons a la companyia olotina Una Càpsula de Teatre.
 

Animals de Companyia, l’obra de l'actriu i dramaturga Estel Solé, la van representar el passat 9 de febrer i estava nominada en quatre categories. Finalment, es va endur tres reconeixements del jurat:

• 3r Premi Millor Direcció per a Xevi Rossell.

• 3r Premi Millors Actors principals exaequo per a Jordi Cortés i Jordi Colom.
 


Des del mes d'octubre i fins al passat 1r de de març, el Teatre Auditori Narcís Masferrer ha rebut vuit de les deu companyies seleccionades per a participar en el certamen. Malauradamanet, la imposició de l'estat d'alarma arran de la pandèmia de la Covid-19 ha fet anul·lar les dues últimes representacions que s'inclouran en la propera edició.

A banda de la companyia teatral olotina, hi han participat grups procedents de l'Ametlla del Vallès, Ullastrell, l’Arboç, Barcelona, Sant Feliu de Llobregat, Terrassa i Llorenç del Penedès.   

Els organitzadors del concurs, la companyia Benet Escriba, han aprofitat l'acte de cloenda per a encoratjar els participants a continuar portant teatre de qualitat damunt els escenaris i han anunciat les dates de la setzena edició del concurs, que tindrà lloc a partir de l'octubre de 2020. 

 

Participació