Bona rebuda a les visites guiades d’estiu a Sant Joan les Fonts

L’Ajuntament ha decidit impulsar aquests tours per a descobrir el patrimoni a tothom qui visiti el municipi

Instantània d'una de les visites guiades a Sant Joan les Fonts.
Instantània d'una de les visites guiades a Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
07 de juliol del 2020
Actualitzat a les 8:46h
Sant Joan les Fonts va estrenar dissabte una ruta per a donar el tret de sortida al cicle de visites guiades que impulsa el Consistori. En el marc d’un estiu on els atractius de proximitat i d’interior són un dels principals reclams, l’Ajuntament ha decidit impulsar un seguit de visites per a descobrir el patrimoni a tothom qui visiti el municipi.

Cal destacar, a més, que aquestes visites van a càrrec d’una empresa local, Fent Tours, amb què es genera activitat econòmica  al municipi.

Lídia Bartolí va ser l’encarregada de descobrir al grup de visitants alguns dels atractius més coneguts sobre Sant Joan les Fonts: les colades de lava. Durant aproximadament una hora, el grup que segueixi aquest tour pot gaudir de la zona del Molí Fondo i la zona del Boscarró.

La valoració de la visita guiada és positiva i la següent ja té data: serà el diumenge 26 de juliol i el protagonista serà el comerç de Sant Joan les Fonts dels anys cinquanta i seixanta del segle passat.

La visita és gratuïta, però cal fer una inscripció prèvia a fentoursvisites@gmail.com o bé al telèfon 623 107 450 (Lídia).
Arxivat a