Missa exequial en memòria del prevere olotí Ramon Tremoleda

Serà aquest dimarts a l’església del santuari de la Mare de Déu del Tura d’Olot, d'on va ser capella del 1982 fins al 2003

L’església del santuari de la Mare de Déu del Tura d’Olot.
L’església del santuari de la Mare de Déu del Tura d’Olot. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
06 de juliol del 2020
Actualitzat a les 10:03h
Durant el temps de confinament a causa de la crisi sanitària pel coronavirus van deixar aquest món tres preveres de la diòcesi del Bisbat de Girona. Les mesures de prevenció del contagi van impedir que es poguessin celebrar les misses exequials per a ells. Ara, amb la represa, ja es poden dur a terme i per això, aquest dimarts, 7 de juliol, se celebrarà la missa exequial en memòria de mossèn Ramon Tremolosa i de Bolós a les set de la tarda, a l’església del santuari de la Mare de Déu del Tura d’Olot.

Aquest prevere olotí va morir a Girona el passat 3 d'abril a l'edat de 100 anys. Nat a Olot el 3 d’agost de 1919, va fer els estudis eclesiàstics al Seminari de Girona i fou ordenat prevere a l’església parroquial de Sant Pere de Figueres el 4 de juliol de 1948.

Inicià el ministeri presbiteral com a vicari a la Bisbal d’Empordà, l’any 1951 fou nomenat ecònom d’Oix i encarregat de Sant Miquel de Pera i Talaixà i l’any 1954 se li encomanà també Llanars. L’any 1956 fou nomenat rector de Vilamacolum. De l’any 1962 fins al 1965 fou rector de Mieres. L’any 1965 rector de Vilabertran i també membre del patronat de Santa Maria de Vilabertran. I l’any 1981 fou arxipreste de l’arxiprestat de la Salut de Terrades.

El 1982 va ser designat capellà del Santuari de la  Mare de Déu del Tura d’Olot, servei que exercí fins l’any 2003 quan anà a viure a la residència sacerdotal “Bisbe Sivilla” de Girona.




Arxivat a