Partits polítics

ERC Garrotxa estrena nova executiva i vol tenir representació a tots els municipis

Dirigida per Miquel Reverter, actual batlle de Castellfollit de la Roca, té l'objectiu d'irrompre amb força en les eleccions municipals de 2023

per NacióGarrotxa, Olot | 6 de juliol de 2020 a les 08:35 |
Foto de família de la nova executiva d'ERC Garrotxa. | @ERCGarrotxa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
ERC Garrotxa ha celebrat aquest dissabte una assemblea en què ha escollit la nova executiva comarcal i ha acordat treballar per a tenir representació a tots els municipis de la comarca i teixir xarxes de suport entre els diversos grups republicans de la comarca.
 

La formació, dirigida per Miquel Reverter, actual batlle de Castellfollit de la Roca, té com a objectiu impulsar polítiques republicanes al màxim de municipis possible i irrompre amb força en les properes eleccions municipals del 2023.
 

Per a aconseguir aquests propòsits, ERC Garrotxa crearà, per primera vegada, una coordinació de grups a l’oposició. També, crearà una secretaria de coordinació de grups al govern, per ajudar-los a complir els seus objectius i donar visibilitat a les batllies.
 

Mantenir connexions estables amb els representants d’Esquerra Republicana al Senat, al Congrés, al Parlament, a la Diputació i al Consell Comarcal és un altre objectiu del grup, amb el qual es pretén, principalment, poder traslladar, a tots aquests ens, les necessitats de la comarca.
 

L’assemblea ha decidit apostar per millorar tant la comunicació interna, amb les seccions locals i amb la militància, com l’externa, per a fer visible tota la feina portada a terme als municipis amb representació republicana, augmentant la presència a les xarxes socials i als mitjans de comunicació local. La finalitat és construir una estratègia de comarca que permeti garantir els drets de la ciutadania i atendre les necessitats de tots els veïns, fent-los partícips del projecte republicà.
 
Aquest projecte republicà, entre d’altres, inclou el disseny d’una estratègia d’emergència climàtica per a combatre i mitigar els efectes del canvi climàtic; una clara aposta per a garantir la igualtat de gènere i eradicar la violència masclista i la discriminació; treballar per revertir la crisi social actual, l’emergència energètica i els preus de l’habitatge; fer, de la comarca, un referent a nivell d’esport i de lleure; i fer que les noves tecnologies impregnin de forma transversal totes les accions i la polítics d’esquerres.
 

Miquel Reverter, batlle de Castellfollit de la Roca, presideix ERC a la Garrotxa. Foto: @ERCGarrotxa.


Membres de la nova executiva
 
President: Miquel Reverter (Castellfollit).
Secretaria General: Anna Barnadas (Olot).
Secretaria d’educació i de la Dona: Mari Gonzalez (Les Preses).
Secretaria de Transició Energètica i Coordinació de Grups a l’Oposició: Alfred Cairó (Besalú).
Coordinació de Grups a Govern: Pep Companys ( Santa Pau).
Secretaria d’Organització i d’Acció Política: Montserrat Colàs (Olot).
Secretaria de Cultura, d’imatge i Comunicació: Josep Quintana (Olot).
Secretaria de Ciutadania i Acció Social: Susanna de Castro (Olot).
Secretaria de Comerç: Jordi mestres.(Sant Feliu de Pallerols).
Secretaria de digitalització i noves tecnologies : Xevi Micó. (Riudaura).
Secretaria de Joventut, Esports i Turisme: Isa Teixido. (Sant Joan les Fonts).
Secretaria de Finances: Judit Martra. (Sant Feliu de Pallerols).
Secretaria de Formació: Joan Timonet. (Sant Joan les Fonts).

 

Participació