Olot comença a asfaltar i millorar 7.000 metres quadrats de carrers

L’Ajuntament ha aprovat l’adjudicació de les obres que s'iniciaran la setmana vinent i que es portaran a terme aquest estiu

Els treballs d'asfaltat s'iniciaran aquest dimarts, 7 de juliol.
Els treballs d'asfaltat s'iniciaran aquest dimarts, 7 de juliol. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
03 de juliol del 2020
Actualitzat a les 8:29h
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat aquest dijous l’adjudicació de la primera fase del Pla d’asfalts de la ciutat amb un pressupost de 200.959,35 euros. Els treballs preveuen un conjunt d’obres de conservació i millora de diversos trams de carrers, calçades i voreres de la infraestructura viària urbana de la ciutat.  
 
La primera fase dels treballs inclou les tasques de millora i conservació de l’asfalt i del ferm de més de 6.900 metres quadrats de calçada i 459 metres quadrats de voreres així com preveu treballs de senyalística viària, seguretat i reurbanització de carrers tals com nous drenatges, instal·lació d’enllumenat, canalitzacions i jardineria que afectaran set calçades: el carrer Abad Racimir, el Salt de les Bigues, l’avinguda Reis Catòlics, el carrer Lorenzana, l’avinguda del Morrot, la plaça Mas Bernat i la zona del Pavelló Esports.  
 
Pel que fa a les voreres, s’actuarà a les voreres i plataformes del carrer Macarnau, Secretari
Daunis i Joaquim Vayreda. També, s’actuarà a l’avinguda Europa i la vorera del carrer Honduras, dues actuacions que estaven incloses a la segona fase del Pla d’asfalts que finalment s’inclouen a l’actuació que ha aprovat la Junta de Govern Local d’aquest dijous.  
 
Aglomerats Girona s’encarregarà de la realització dels treballs que arrencaran aquest pròxim dimarts 7 de juliol. La previsió és que finalitzin abans de l’inici del curs escolar del mes de setembre.  

 
Arxivat a