Crisis emocionals

L'«Acompanyament emocional en temps de crisi» aborda la ràbia aquest divendres al Parc Nou

La primera de les trobades d'aquest cicle, que va tractar la por –conduïda pel psicòleg Pablo Palmero i el terapeuta Joan Rodríguez–, va ser un èxit

per NacióGarrotxa, Olot | 2 de juliol de 2020 a les 09:37 |
Un moment de la trobada del passat divendres al Parc Nou d'Olot. | Respectum.cat.
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El passat divendres es va celebrar la primera de les trobades del cicle "Acompanyament emocional en temps de crisi", que es va dedicar a parlar sobre la por. Es va desenvolupar en un ambient pròxim i molt participatiu, amb l’encant afegit que ofereix l’exuberància del Parc Nou d'Olot.


La gent es va mostrar molt agraïda amb la iniciativa, que aquest divendres 3 de juliol torna a repetir-se. En aquesta ocasió el terapeuta Joan Rodríguez i el psicòleg Pablo Palmero la dediquen a la ràbia.

Convidaran els participants a compartir experiències viscudes en aquest context de crisi, tot ajudant a comprendre la funció natural d’aquesta emoció, les seves possibles perversions, i maneres de viure-la respectuoses i alliberadores. Una bella manera de retrobar l’escolta, la comprensió i el consol del grup, després de tant de temps de confinament i aïllament social.


La trobada començarà a les set de la tarda al Parc Nou d’Olot i es demana que cadascú porti una cadira, un coixí o una màrfega per a seure a la gespa [es reservaran cadires per a gent gran o amb dificultats]. Hi haurà servei de bar per a qui ho desitgi. L'activitat s'ajornarà en cas de pluja.

La pròxima i darrera trobada serà el divendres, 10 de juliol, i tractarà la tristesa i el dol.


 

Participació