«El viatge de Pirene» arriba a la Garrotxa de la mà dels naturalistes

L’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa i Escaladuix Guiatges a la Natura organitzen aquest cap de setmana de juliol tres activitats per gaudir en família de la natura

NacióGarrotxa
02 de juliol del 2020
Actualitzat el 03 de juliol a les 18:36h
«El viatge de Pirene» proposa 23 activitats de descoberta del Pirineu.
«El viatge de Pirene» proposa 23 activitats de descoberta del Pirineu. | @Anegarrotxa.
El viatge de Pirene és una proposta estival de descoberta de la natura del Pirineu dinamitzada per 12 entitats catalanes d’educació ambiental situades a les comarques pirinenques, des del Cap de Creus fins a l’Aran.

Totes les entitats participants són membres de la Xarxa Educació Pirineus Vius, una estructura transfronterera que engloba entitats d’educació ambiental de Catalunya, Aragó, Navarra i Andorra.

La unió i el treball en xarxa han donat com a resultat un programa d’activitats divers i de gran qualitat. Amb motivació, coneixement i respecte per la natura, les activitats ens proposen descobrir la flora, la fauna, la geologia, la cultura, la història, la gastronomia i el cel estrellat del Pirineu.

A la Garrotxa, el Grup d’Educació Ambiental de l’Agrupació Naturalista de la Garrotxa (GEA-ANEGx) i Escaladuix Guiatges a la Natura, organitzen aquest primer cap de setmana de juliol tres activitats per a gaudir en família de la natura.


Divendres, 3 de juliol

Sons de la natura a la posta de sol.
Un recorregut màgic on despertar els sentits en camins vora l’aigua per a escoltar els secrets de la Natura.
Horari: 18:30 a 20:30 h.
Lloc: La Moixina (Olot).
Informació i inscripcions: gea.anegx@gmail.com / 645762574.
Preus: Adults 8 euros // Infants de 5 a 12 anys: 5 euros (50% de descompte per als socis de l'ANEGX). Organitza: GEA-ANEGx, amb Tura Puntí.

Dissabte 4 de juliol

Gimcana naturalista.
"Vine a aprendre de la natura tot jugant, sense límits d’edat!".
Horari: 10:00 a 13:30 h.
Lloc: Argelaguer.
Informació i inscripcions: gea.anegx@gmail.com / 650748234.
Preus: Adults 10 euros // Infants de 5 a 12 anys: 5 euros. (50% de descompte per als socis de l'ANEGX i veïns d'Argelaguer). Organitza: GEA-ANEGx, amb David Gimeno.


Diumenge 5 de juliol

Matinal al pic de les Bruixes.
Excursió de descoberta de la natura en un dels indrets emblemàtics de l’Alta Garrotxa. Indrets d’herbassars florits, grans rapinyaires i un paisatge excepcional.
Horari: de 9 a 13:30 h.
Lloc: Camprodon (punt de trobada).
Informació i inscripcions: dgimeno1@gmail.com / 650748234.
Preus: Adults 10 euros // Infants de 5 a 12 anys: 5 euros. (50% de descompte per als socis de l'ANEGX). Organitza: Escaladuix, amb David Gimeno.
 

Cartell amb les activitats que organitzen els naturalistes garrotxins. Foto: @Anegarrotxa.

Arxivat a