Turisme

La Garrotxa crida a la participació per a renovar l'estratègia turística

El 6 de juliol a les deu del matí es farà una sessió en línia oberta i gratuïta a tothom perquè puguin incidir en el desenvolupament d'un turisme sostenible i responsable amb el territori i la població local

per NacióGarrotxa , Olot, 30 de juny de 2020 a les 08:25 |
Imatge de la nova campanya de promoció de Turisme Garrotxa. | @turismegarrotxa.
Des de l’any 2001 la comarca de la Garrotxa està acreditada amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, nom de l’aval que atorga la Federació EUROPARC als espais naturals decidits a desenvolupar un turisme sostenible i responsable amb el territori i la població local.

Una vegada més i seguint amb la voluntat de treballar per una planificació eficaç i consensuada del turisme a la nostra comarca, aquest any 2020 es preveu el quart procés de renovació per al nou període 2021-2025.


És així que, un cop s’ha arribat a la fase de represa després del període de limitacions causat arran de la Covid-19, es reprenen les sessions participatives per a la renovació de l’estratègia turística a la Garrotxa, amb un nou format.

Inicialment, el dia 6 de juliol a les 10.00h es realitzarà una sessió participativa en línia oberta i gratuïta a tothom. Caldrà realitzar inscripció prèvia des d'aquí.


La jornada està pensada específicament per a totes les persones i entitats –vinculades o no al turisme–, que vulguin dir-hi la seva i incidir en la nova estratègia turística de la comarca. Perquè, per a ser bons amfitrions, cal que tothom se senti còmode amb el model turístic del  territori.

 

Participació