La Garrotxa crida a la participació per a renovar l'estratègia turística

El 6 de juliol a les deu del matí es farà una sessió en línia oberta i gratuïta a tothom perquè puguin incidir en el desenvolupament d'un turisme sostenible i responsable amb el territori i la població local

Imatge de la nova campanya de promoció de Turisme Garrotxa.
Imatge de la nova campanya de promoció de Turisme Garrotxa. | @turismegarrotxa.
NacióGarrotxa
30 de juny del 2020
Actualitzat a les 8:34h
Des de l’any 2001 la comarca de la Garrotxa està acreditada amb la Carta Europea de Turisme Sostenible, nom de l’aval que atorga la Federació EUROPARC als espais naturals decidits a desenvolupar un turisme sostenible i responsable amb el territori i la població local.

Una vegada més i seguint amb la voluntat de treballar per una planificació eficaç i consensuada del turisme a la nostra comarca, aquest any 2020 es preveu el quart procés de renovació per al nou període 2021-2025.

És així que, un cop s’ha arribat a la fase de represa després del període de limitacions causat arran de la Covid-19, es reprenen les sessions participatives per a la renovació de l’estratègia turística a la Garrotxa, amb un nou format.

Inicialment, el dia 6 de juliol a les 10.00h es realitzarà una sessió participativa en línia oberta i gratuïta a tothom. Caldrà realitzar inscripció prèvia des d'aquí.

La jornada està pensada específicament per a totes les persones i entitats –vinculades o no al turisme–, que vulguin dir-hi la seva i incidir en la nova estratègia turística de la comarca. Perquè, per a ser bons amfitrions, cal que tothom se senti còmode amb el model turístic del  territori.




Arxivat a